Låt oss väga upp vågskålen med glädje. På eventmarket hittar ni ungefär 1000 aktörer och leverantörer som är BÄST på event, möten och konferenser.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Till:
16 mars 2022
» Läs mailet på webben
 
Som ett nytt år, som en ny tid!
 
 
Under närmare två års tid har vi väntat och längtat till att åter få träffas, sitta i samma fysiska rum på konferenser, ta i hand, känna dofter, gå på event, konserter och dansa runt på olika festligheter. Och så blev det till slut. Restriktionerna släpptes och nu jäklar är det äntligen fart i event & mötesbranschen. Erkänn att man riktigt ryser när man åter ser glada människor på fullsatta läktare, ballonger, hejarrop och porlande skratt.

Och just det här märks även tydligt i sökportalen Eventmarket.se. Det bokas artister som aldrig förr. Det abonneras lokaler, hyrs in bord, stolar och scenteknik och det planeras för mängder av inspirerande föreläsningar och roliga aktiviteter. Vi drar en lättnande suck, rotar fram guldhatten och ler med heeela ansiktet. Det är såååå härligt.

Sen är det ju det där med Putin...
Hans sjuka maktgirighet har lagt sig som en våt tung filt över europa. Hans krig skapar elände för miljontals människor och våra hjärtan blöder. Det är inte det här världen behöver. Det är inte det här vi människor vill ha. Så låt oss stå upp för fred. Låt oss stå upp för mänskliga rättigheter och värna om varandra över gränserna.

Och inte minst... Låt oss väga upp vågskålen med glädje. 
Vi välkomna er varmt till sökportalen Eventmarket.se.
Här hittar ni ungefär 1000 aktörer och leverantörer som är BÄST på event, möten och konferenser.

» Välkommen in!
Alltid direktkontakter - Inga provisioner från vår sida!

  
 
 
 Eventmarket.se är en webbaserad och kostnadsfri sökportal som tack vare enkla sökfunktioner och ett brett utbud gör det enkelt för kunder & uppdragsgivare att komma i direktkontakt med Sveriges främsta artister, föreläsare, festlokaler, konferensanläggningar, aktiviteter, catering & uthyrningsföretag m.fl...

Varmt välkomna in till sökportalen!
 
 
 
Driftstopp är aldrig kul...
 

I helgen upptäckte vi ett ofrivilligt driftstopp på Eventmarket.se. Jäkla Putin tänkte vi som hastigast!!!

Men efter närmare koll kan vi meddela att driftstoppet hade koppling med vårt eget SSL-certifikat. En manuell handpåläggning krävdes och kunde till slut åtgärdas. Vi beklagar verkligen detta, men kan nu gladerligen meddela att allt rullar som det ska igen.

Solen skiner och våren är på intåg.
Nuuuuu kör vi!
 
DIREKTKONTAKT eller ÖPPEN FÖRFRÅGAN!

Sökportalens närmare 1000 medlemmar står redo att hjälpa dig med allt oavsett det gäller underhållning, föreläsare, lokaler, scenteknik, bord & stolar, arrangörer eller aktiviteter m.m. På varje profilsida finner du kontaktuppgifter och du viljer själv vilka aktörer du önskar kontakta. 

Men du kan även skicka en » Öppen Förfrågan, vilket innebär att du själv blir kontaktad av en eller flera aktörer som kan vara dig behjälplig.

BRANSCH-MENY

Under MENY (högst uppe till vänster på sajten) listas ett rikstäckande utbud till det mesta och bästa inom Sveriges event-, mötes- & upplevelseindustri. Eventmarket är en gratis söktjänst. Endast sökbara branschaktörer betalar en fast medlemsavgift utan provisioner.
» Vill du bli medlem?

» Välkommen till Eventmarket.se
 
Vi önskar er en fantstisk fortsättning på veckan, månaden, våren och året!

Vi ses på Eventmarket.se
Bästa hälsningar Jennie & Johnny Sterner
 
Eventmarket Svenska AB