Senaste nytt från Golvkedjans avtalsleverantörer
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Tunna skikt och fallspackling med Webers handspackelsortiment
 
Webers handspackelsortiment innehåller produkter med både extremt bra flytförmåga för avjämning i tunna skikt samt spackel för skrapspackling, byggspackling och fallbyggnad. Samtliga handspackel är dammreducerade och försedda med märkningen ”Low Dust”. Det innebär att du hanterar och blandar produkterna i stort sett utan att utsättas för damm.

» Läs mer om Webers handspackelsortiment här!
 
One Flooring Range - ett golvlimssortiment utvecklat för framtidens golv!
Bostik har tagit ett helhetsgrepp över sitt golvlimssortiment och har i nära samarbete med golvläggare tagit fram 11 produkter som förenklar och förbättrar limning av golv. Tillsammans bildar de 11 produkterna ”One Flooring Range”.

» Läs mer om Bostiks golvlimssortiment här!
 
Ultramatta trägolv med känsla av rent trä med lack från Bona
Bona Traffic HD Raw adderar en unik och äkta träkänsla till en värld av lackerade golv. Denna mycket slitstarka och skyddande lack ger en vacker ultramatt upplevelse med känslan av ett obehandlat trägolv. En lackprodukt som möter både samtida trender såväl som golvägarens behov.

» Läs mer om Bona Traffic HD Raw här!
 
Teccas skyddslösningar genom hela bygget
Varje byggprocess har sina kritiska punkter. Genom att skydda material och ytor genom hela bygget kan du minska spill, svinn och skador på vägen — och spara pengar, tid och miljö.

» Läs mer om Teccas skyddslösningar här!
 
Hafas Blandare i ditt badrum med nöjd kundgaranti
En tvättställsblandare tillför en extra touch i badrummet. Den används dagligen och ska hålla i många år, dag ut och dag in. För oss är det viktigt att våra kunder känner sig trygga och nöjda med sitt köp. Vi har därför Nöjd kundgaranti för alla våra blandare

» Läs mer om Hafas produkter och Hafas nöjd kundgaranti här!
 
I vår Integritetspolicy kan du läsa hur vi hanterar personuppgifter - Klicka här!