För dig som vill veta vad som är på gång i S:t Matteus kyrka
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Nyhetsbrev från S:t Matteus kyrka i Malmö     #2 2022
Äntligen!
 
Efter två år av varierande restriktioner så verkar det nu som att vi kan återgå till någon sorts normalitet i relation till den pandemi som begränsat oss. Det är givetvis mycket mörker och sorg som vi behöver hantera efter detta globala trauma och likaså måste vi fortsatt vara försiktiga och stanna hemma vid symptom, men samtidigt får vi nu vara glada för en stund!

Den glädjen har visat sig i samhället sedan i onsdags och den glädjen visar sig i vår kyrka när vi på söndag öppnar kyrkportarna på vid gavel för en härlig högmässa för alla som vill mötas, dessutom med både barnkyrka och vår efterlängtade kyrklunch! Som om detta inte vore nog så har husmor också förberett tårta denna ”återinvigningsdag” till ära. Med andra ord, kom till Sankt Matteus kyrka på söndag!!
Utöver gudstjänsterna så drar också församlingens ordinarie verksamhet igång igen. En hel del har redan varit igång på olika sätt men nu blir det mer och mer så som vi en gång planerat. Håll koll på våra sociala medier, vår hemsida och våra affischtavlor eller ring någon av personalen så får du den senaste informationen. Vi längtar efter att få ses och bygga kyrka tillsammans!
Glöm inte att Gud älskar dig och längtar efter dig, du är en otroligt viktig del av Guds plan för denna värld. Må Gud välsigna dig rikligt!
Arbetslaget i Sankt Matteus genom Gustav Burman

Gustav Burman, arbetsledande präst
040-27 92 27, gustav.burman@svenskakyrkan.se
 
 
Insamling till S:t Matteus kyrkas stora vårloppis 26 maj 2022
 
Rensa förrådet!
Hela och rena saker, som du inte längre behöver, får nytt liv. Välkommen in och lägg grejorna i respektive kartong i församlingshuset vid kyrkan på Lantmannagatan 8.
Insamlingsperiod: 5-28 februari
Tack, för din gåva och att du jobbar för en hållbar värld! Pengarna går oavkortat till Noomi, Hela Människan i Malmö.

Vill du hjälpa till på vårloppisen, kontakta Emelie Ekberg, 040-27 92 40, emelie.ekberg@svenskakyrkan.se
 
Kyrkans och expeditionens öppettider 
 
 
Kyrkan är öppen:
Må, ti, on kl. 9-15
To kl. 13-19
Fre kl. 9-15
Lö kl. 10-14
Sö kl. 10-14

(avvikelser kan förekomma)

Expeditionens öppettider:
040-27 92 43
Telefontid: må – to kl. 9-12 och 13-15