Tinna från Mediamentorerna
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Leve det fria ordet
 
Sedan 1995 har Mediamentorerna coachat, inspirerat och utbildat chefer, arbetsledare och redaktioner på svenska mediehus.  Och eftersom omvärlden alltid är i ständig förändring, har vi förstås också varit tvungna att förnya oss. För ungefär sex år sedan gjorde vi en viktig omställning. Från ett analogt synsätt, till att tänka och jobba på sätt som är mer anpassade efter förändringarna.
Och nu har vi precis gjort ytterligare en ny satsning; utbildningar för medarbetare i en tid då villkoren för journalistiken ändras snabbare än någonsin. Vi vill vara både ett stöd och en pådrivare för en journalistik som inte bara överlever fake news, polarisering och sociala medier utan också stärker journalistikens betydelse i utvecklingen av ett demokratiskt samhälle. Så kolla gärna in vår nya hemsida och vår kurskatalog, så hoppas jag att vi hörs snart.

Tinna Bondestam, vd, Mediamentorerna
Bota prestationsångest
 
Många av oss drabbas mer eller mindre av prestationsångest. Det kan vara rätt jobbigt att dras med och jobbet blir kanske inte så lustfyllt. Ann Eberstein hjälper dig att hantera utmaningarna.  Här kan du läsa mer
Vässa rubrikerna
 
Att väcka intresse för just ditt innehåll i ett digitalt nyhetsflöde ställer höga krav på rubrikerna. Jonas Elgh lär dig hur du vässar rubrikerna för att få fler att ta del av innehållet. Här kan du läsa mer.