Tips på konferens från Skånska Möten
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Inspirationsbrev februari
Vi ser optimistiskt på mötesmarknaden framöver!

Förhoppningsvis ser vi slutet på pandemin snart, dagarna blir ljusare och många skånska mötesanläggningar har fräschat upp sina faciliteter för att skapa ännu bättre upplevelser för sina gäster.

Företagen vill träffas live, de vill äta gott och ha de där viktiga samtalen som man har skjutit på i två år, för man har inte velat ta det digitalt. Nya kollegor ska igång och nya lag ska bildas - det är på konferensen eller kick-offen det händer. 

Denna månad kan du läsa om Grand Hôtel Mölles fantastiska mat, Hotel Statts konferensdeal och vad Elisefarm kan erbjuda sina gäster. 

Stort tack för att du läser inspirationsbrevet - har du några bokningsförfrågningar så tveka inte. Vi finns här för dig!

Varma hälsningar Jimmy & Elin
 
  
 
VÅRKONFERENSER
Hotel Statt
Hässleholm


Dygnskonferens fr.1510 kr i Hässleholm

Hotel Statt har perfekt läge 100 m från knutpunkten som förbinder södra Sverige, vandringsled med start utanför dörren och det är enkelt att hålla deltagarna samlade på hotellet.

Personlighet och flexibilitet.

Vårt erbjudande är bokningsbart 1-28/2 för perioden 1/2-31/7. Gratis avbokning fram till 2 veckor innan ankomst.
Gratis ombokning inom perioden 1/2-31/7.

För unika aktiviteter, se här
Grand Hôtel Mölle
Mölle

Dejligt på Kullen

På Grand Hôtel i Mölle har vi inte bara utsikt som inspirerar till stordåd.

Prova Chef´s Grand Table, där det bjuds på en inspirerande sjurätters middag med kreativitet och smak som kännetecken. Till det kommer ett spännande vinpaket.
Chef´s table finner du i vårt övre, lite elegantare kök, och det rymmer upp till tolv härliga hungriga människor.

Läs mer om Grand Hôtel Mölle
 
Elisefarm
Höör

Elisefarm – En mötesplats i herrgårdsmiljö mitt i Skåne!

På Elisefarm skapar vi möten i avkopplande miljö med ett utbud av mötesrum för både små och stora grupper.
Vår populära konferenslokal Västra Flygeln rymmer 250 personer och är en varsamt renoverad originalbyggnad men anor från 1800-talet.
På Elisefarm blir du bortskämd med en ständigt varierande meny tillagad med fingertoppskänsla på de lokala råvaror som är bäst för dagen.
Vi drivs av vår passion till mat, service och dryck. Närheten till Malmö och Lund gör att anläggningen passar såväl för dagskonferens som för flera dagars möten.

Läs mer om Elisefarm
 
 
DESSA REKOMMENDATIONER GÄLLER JUST NU
De åtgärder som togs den 12 januari 2022 gäller troligtvis bara en bit in i februari, och i regel inte för företag och organisationers egna möten och konferenser. 
 
Restriktionen för antalet deltagare gäller alltså inte företags egna möten som inte allmänheten har tillgång till. Det är upp till varje företag att bedöma risken för smitta i de möten de arrangerar och agera därefter.
 Det här gäller för möten och konferenser:
  • Ska ni arrangera ett möte eller en konferens för era medarbetare behövs inget Covidpass (eller andra regler).
     
  • På serveringsställen inomhus tillåts enbart sittande besökare och med ett avstånd på minst en meter mellan sällskapen.
     
  • Servering av mat eller dryck inomhus får endast ske till besökare som sitter ner vid ett bord, en bardisk eller liknande. Besökare får dock hämta mat och dryck vid en disk, en buffé eller liknande, om det kan ske utan att trängsel uppstår och med minst en meters avstånd från besökare som sitter ned. Max 8 personer per bord.

    Hotell- och mötesanläggningar omfattas av Folkhälsomyndighetens trängselregler och inte av ordningslagen.