Mer skidaktiviteter i regionen

Skövde 6 februari och Borås 7 februari
Du kan fortfarande anmäla dig till Regionklassikerns eget 5 km-lopp i Skövde den 6 februari. Nu är anmälan också öppen till skidaktiviteten i Borås den 7 februari. Längdskidåkningsaktiviteterna och 5 km-loppet tillgodoräknas för genomförande av skidgrenen i Regionklassikern och registreras på plats.


Skidaktivitet med teknikträning
Aktiviteten består av ca 1 timma teknikträning med instruktör och efteråt har man möjlighet att åka på egen hand i ca 15 minuter.Åk kostnadsfritt på egen hand i Skidome under februari månad
Läs mer nedan.
 
 
Anmälan till 5 km-lopp och skidaktivitet i Skövde 6 februari

Den 6 februari planerar Regionklassikern erbjuda ett egenarrangerat 5 km-lopp för VGR-anställda på Billingen i Skövde. Vi har även utökat arrangemanget med en teknikträningsgrupp kl. 10.00 som är upplagd enligt aktiviteten ovan.
Möjlighet finns att låna utrustning eller få hjälp med fästvalla på sina egna skidor. Anmälan görs i Regionkalendern och aktiviteten är kostnadsfri.

5 km-loppet genomförs på en flack nybörjarbana eller en mer avancerad bana som man själv väljer. Instruktörer kommer finnas utefter banorna och hjälpa till. Efter avslutat lopp lämnar man tillbaka nummerlappen och utrustningen i sportbutiken i Billingecentrat.

Kom ombytt. Vi följer restriktionerna som gäller för utomhusarrangemang. Ingen gemensam samlingslokal eller förtäring kommer därför erbjudas i samband med aktiviteten.

Här anmäler du dig i Regionkalendern till en av starttiderna i Skövde
I varje grupp deltar max 20 personer. Sista anmälningsdag är 3 februari.

Teknikträning och friåkning (1h 15 minuter) Starttid kl.10.00

• 5 km-lopp (60 minuter) Starttid kl.11.30

• 5 km-lopp (60 minuter) Starttid kl.12.30

 
 
 
Anmälan till skidaktiviteten i Borås 7 februari
Den 7 februari genomför Regionklassikern längdskidåkningsaktiviteten på Borås Skidstadion,
upplagd enligt ovan. Möjlighet finns att låna utrustning eller få hjälp med fästvalla på sina egna skidor. Tre grupper med max 20 personer finns att anmäla sig till. Anmälan görs i Regionkalendern och är kostnadsfri.

Kom ombytt då omklädningsrummen är stängda. Vi följer restriktionerna som gäller för utomhusarrangemang. Ingen gemensam samlingslokal eller förtäring kommer därför erbjudas i samband med aktiviteten.

Här anmäler du dig i Regionkalendern till en av grupperna i Borås Först till kvarn gäller. Sista anmälningsdag är den 4 februari.

• Grupp 1, kl.16.30–17.45

• Grupp 2, kl.17.45–19.00

• Grupp 3, kl.19.00–20.15

 
 
 

Kostnadsfri skidåkning i Skidome, Göteborg för VGR-anställda
 


Regionklassikern erbjuder fri entré och lån av utrustning hos Skidome i Göteborg för VGR-anställda. Har du egen utrustning går det bra att endast ta del av entré-erbjudandet.

Erbjudandet gäller vid ett tillfälle per medarbetare under februari månad. För att ta del av erbjudandet behöver man visa sitt Tjänste-ID och skriva upp sig på en lista i Skidome-shopen.

Mer information om Skidome

Genomför du skidåkningsgrenen för Regionklassikern vid ditt besök i Skidome mejlar du följande information: namn, VGR ID, arbetsplats, gren till regionklassikern@vgregion.se för registrering.

 
Externa skidlopp för Regionklassikern

På skidloppen som arrangeras av externa arrangörer kommer Regionklassikern inte medverka på plats. Genomför du något av dessa lopp eller något annat skidlopp och vill ha det registrerat för längdskidåkningsgrenen i Regionklassikern mejlar du följande information: namn, VGR-ID, arbetsplats och gren till regionklassikern@vgregion.se

I Skövde planeras Billingens Långlopp genomföras den 5 februari
Läs mer om loppet och anmälan på Billingens Skidallians webbsida
 
Anmäl dig till Regionklassikern om du inte redan
är med!

Du kan starta när som helst och genomföra den distans som passar bäst för dig i varje gren.
Läs mer här
 
På vgrbalans.se kan du:
 
– se aktuella friskvårdsprojekt, reportage och nyheter om kommande aktiviteter.
– få all information om Regionklassikern och motionsloppen som ingår.

– se friskvårdserbjudanden och VGR-rabatter i din del av regionen.
– prenumerera på nyhetsbrev från vgrbalans.