Läs hela programmet för LA Business Live
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
LA Business Live 2022 - ett digitalt event den 11 februari
 
Den 11 februari är det dags för LA Business Live, Landskrona stads och Swedbanks årliga näringslivsevenemang. Evenemanget livesänds från Landskrona teater så att du kan delta från din egen dator hemma eller på arbetsplatsen.
Charlotta Mellander, forskare
Elena Sjödin, LA Drive 
Liza Jonson, VD för Robur
Under förmiddagen kommer du bland annat få lyssna på forskaren Charlotta Mellander som talar om framtidens attraktiva städer. Elena Sjödin kommer berätta om självkörande fordon och det nya initiativet LA Drive och Liza Jonson som är VD för Sveriges största fondbolag Robur berättar om sin syn på hur de kan driva på och inspirera till en mer hållbar utveckling.

Varmt välkommen! Se hela programmet och anmäl dig
Ny trygghetsundersökning för företag skickas ut inom kort
 
Säkerhet och trygghet är högt prioriterat i Landskrona och vi vill få en bild av hur du som företagare upplever situationen. Vi kommer därför genomföra Företagens trygghetsundersökning som tagits fram av Stiftelsen Tryggare Sverige. Svaren kommer ligga till grund för planering och samordning av insatser.

Håll utkik efter ett brev från oss i mitten av februari. Ditt svar är viktigt för oss!
Lär dig mer om offentlig upphandling 9 mars
 
Landskrona stad upphandlar årligen varor, tjänster och entreprenader för närmare 1 miljard kronor. Vi vill gärna att våra lokala företag deltar i upphandlingarna och bjuder därför in till en informationsrik förmiddag där vi berättar om vad offentlig upphandling innebär och ger dig tips på hur du kan göra affärer med Landskrona stad.

Seminariet är digitalt. Läs mer och anmäl dig
Vem tycker du ska bli Årets Företagare i Landskrona?
 
Nu kan du nominera Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Landskrona. Vet du någon som borde nomineras eller känner du att du själv är en av kandidaterna?
Utmärkelserna delas ut varje år av organisationen Företagarna på lokal, regional och nationell nivå. Läs mer och nominera 

Bild: Förra årets vinnare Peter Hartford, Landskronabåtarna
Två Landskronaföretag vinnare av Skånska Gastronomipriset
 
Det blev vinst för två Landskronaföretag när det ärofyllda Skånska Gastronomipriset 2021 delades ut nyligen. Stort grattis till Smörtaxen som vann "Årets skånska värdskap" och till Henric Molin på Spirit of Hven som vann "Årets skånska spritpris". 
Läs mer
 
Bild: Simon Tollesson som startat Smörtaxen tillsammans med Elin och Sebastian Swärd