Vad gäller just nu?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Inspirationsbrev januari
God fortsättning!
Vi hoppas att du har fått några avkopplande dagar och att du har hunnit ladda batterierna för det nya året.


Vi hade ju hoppats på att pandemin skulle ha dragit sig tillbaka men när det inte är fallet får vi göra det bästa av situationen.
När ny restriktioner kommer märks det i bokningarna också, men vi är tacksamma att det bokas om istället för bokas av. Det finns dock en stark framtidstro hos företagen då de bokar in en hel del konferenser och möten för våren och hösten.
Våra mötesanläggningar är väldigt duktiga på att få gästerna att känna sig trygga, och gör allt för att tillgodose önskemål och behov.

Elisefarm, Ellinge Slott och Hotell Continental du Sud är tre av våra mötesplatser som du får tips om här.

Stort tack för att du läser inspirationsbrevet - har du några frågor, feeback eller andra tankar så är det bara att svara på detta mail. Vi finns här.

Vi ses snart igen!

Varma hälsningar Jimmy & Elin
 
  
 
VINTERKONFERENSER
Elisefarm
Höör


Oförglömlig upplevelse i avkopplande miljö

Mitt ute i naturen hittar du Elisefarm - en herrgård som erbjuder allt du kan tänkas behöva. Här kan du skapa möten i en avkopplande miljö med ett utbud av mötesrum för både små och stora grupper.

Varje måltid ska vara en upplevelse! Restaurangen erbjuder vällagad mat med inspiration från säsongens variationer. Vi arbetar med lokala och noggrant utvalda råvaror.

Våra 24 individuellt inredda hotellrum möjliggör konferens med logi.

Läs mer om Elisefarm
Ellinge Slott
Eslöv


Starta året på Ellinge Slott

Styrelsemöte eller kickoff – på Ellinge slott finns en lugn och vacker miljö för alla tillfällen!

Ni disponerar Slottet exklusivt och är vårt enda sällskap på plats, vilket gör att ni kan använda alla sällskapsrum till ostörda möten.

Välkomponerade måltider serveras i Slottets vackra matsal och vintertid tänds brasan i biblioteket.

Varmt välkommen till Ellinge Slott!

Läs mer om Ellinge Slott
 
Hotell Continental du Sud
Ystad


Nykundserbjudande 25% rabatt

Planera in en välförtjänt kick-off och rivstarta det nya året!
Boka konferens på Sveriges äldsta hotell, centralt beläget i Ystad.
Rabatten gäller för våra övernattande konferensgäster som bokar innan den 31 mars 2022.

Vi är vana vid att planera möten efter era behov och vi gör det dessutom med extra uppmärksamhet kring hygien och luftig möblering.

Låt oss ta hand om er!

Läs mer om Hotell Continental du Sud
 
 
DESSA REKOMMENDATIONER GÄLLER JUST NU
Nya restriktioner gäller från den 12 januari. De åtgärder som togs den 23 december 2021 gäller fortsatt, och i regel inte för företag och organisationers egna möten och konferenser. 
 
Restriktionen för antalet deltagare gäller alltså inte företags egna möten som inte allmänheten har tillgång till. Det är upp till varje företag att bedöma risken för smitta i de möten de arrangerar och agera därefter.
 Det här gäller för möten och konferenser:
 • Ska ni arrangera ett möte eller en konferens för era medarbetare behövs inget Covidpass (eller andra regler).
   
 • Om ni däremot bjuder in över kunder, leverantörer eller allmänheten till exempelvis ett seminarium, så räknas det som en allmän sammankomst och då kan Covidpass krävas.
   
 • På serveringsställen inomhus tillåts enbart sittande besökare och med ett avstånd på minst en meter mellan sällskapen.
   
 • Servering av mat eller dryck inomhus får endast ske till besökare som sitter ner vid ett bord, en bardisk eller liknande. Besökare får dock hämta mat och dryck vid en disk, en buffé eller liknande, om det kan ske utan att trängsel uppstår och med minst en meters avstånd från besökare som sitter ned.
   
 • Krogar och restauranger med serveringstillstånd ska stänga senast klockan 23.00. Begränsning på högst 8 personer per sällskap införs den 12 januari.

  Hotell- och mötesanläggningar omfattas av Folkhälsomyndighetens trängselregler och inte av ordningslagen.