Missa inte vår nyaste medlem
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
TACK FÖR I ÅR!
Ett stort och varmt TACK till dig som läser våra inspirationsbrev, som bokar möten och konferenser på våra mötesplatser och som följer oss på sociala medier. Vi är väldigt tacksamma för alla hejarop och stöd vi har fått under hela pandemin. Det värmer våra hjärtan!

Vi är så otroligt stolta över att få representera så många fina och intressanta mötesplatser i Skåne.
Trots att våra medlemsanläggningar har haft en lång och tuff tid, först pandemin och sedan kompetensbrist jobbar de på och utvecklar och förbättrar hela tiden. Allt för att du som gäst ska få en ännu bättre upplevelse.

Snart kan vi se fram emot att få bjuda in mötesbokare i Öresundsregionen till våra populära Inspirationsresor och kundarrangemang. Dessutom så är Jimmy tillbaka på kontoret igen efter årsskiftet efter att ha varit utlånad till restaurangbranschen i några månader.

Vi önskar er en frisk och energigivande jul och ett gott nytt år!

Varma hälsningar Jimmy & Elin
 
  

Vi håller helgledigt mellan den 21 december och 9 januari.
 
MISSA INTE VÅR NYASTE MEDLEM I SKÅNSKA MÖTEN
Villa Brunnby
Nyhamnsläge

 
Spa och möten i härlig miljö
 
Familjen Lavré har lagt ned otroligt mycket kärlek, värme och tid på att totalrenovera det anrika huset från sent 1800-tal och skapa en anläggning som kan ge gästerna en unik helhetsupplevelse.

Här finns vackra miljöer, sköna sängar, mat att minnas och snart alldeles nya mötesrum. Under nästa år invigs Spa och ännu fler gästrum.
 
Alldeles utanför dörren ligger vackra Kullahalvön med spektakulär natur, mysiga fiskelägen, salta bad, lokala matproducenter och vingårdar, fina golfbanor, fantastiska solnedgångar och mycket mer.

Inom kort kan du läsa mer om Villa Brunnby på vår hemsida.