Nu är vi redan inne i december månad och vi vill passa på att skicka er alla en julhälsning! 
Och som om inte det vore nog kommer här några spännande nyheter för er att ta del av och sprida till er ledare!
 
Utbildningar 2022
Nu hittar ni våra utbildningsdatum för nästan hela 2022 i vår utbildningskalender! Första utbildningarna för våren är Gymnastikens baskurs - träning och tävling som kommer starta 3 januari pågå 4 vardagskvällar och genomförs digitalt! Därefter en Truppgymnastik A i Enköping! Vi uppmanar er att gå in och anmäla er i god tid för att inte riskera att utbildningar ställs in.
 
Mötesplats ordförande!

Vi har under året haft 3 stycken träffar digitalt för er som är ordföranden i föreningar. Dock saknar vi flera av våra föreningar på dessa mötesplatser, små som stora föreningar. Alla är välkomna!

Den 3 februari kl 18:00 planerar vi nästa mötesplats, digitalt för att så många som möjligt ska kunna delta!

Anmäl dig här!
 
Utbildningserbjudande! 

Under vårterminen 2022 erbjuder vi 
2 för 1
på några av våra utbildningar.

Barngymnastik: Leka och Lära & Variera och utmana
Ledarskapskurserna: Gruppdynamik, Ledarteam och Hållbart ledarskap.
Domarkurser: Trupp och KvAg tom steg 2  

 
 
Projektstöd 2022-2023

Alldeles nyss fick vi information om Projektstödet för 2022-2023! Första ansökningsperioden är öppen mellan 10dec-31 jan! Vi skulle önska att fler föreningar i regionen söker - hör av er till oss om ni har några funderingar: uppsvenska@gymnastik.se 
Här hittar ni all information om Projektstödet!
 
SAVE THE DATE: Återstartsdagen!

Vi planerar att under våren 2022 genomföra en återstartsdag inom regionen. Vi vill med denna dag inspirera er och få chansen att ta del avmånga viktiga ämnen. Preliminärt datum är 19 mars! Mer infomation kommer!

 
 
SAVE THE DATE nr 2: TTK bjuder in till domarträff!

Den 12 februari planerar TTK-kommittén att bjuda in truppdomarna i regionen för en träff i Gävle! Mer information kommer på hemsida/utskick och soc medier.
 
Årsmöte GF Uppsvenska!

Den 19 mars planerar vi för årsmöte. Vi uppmanar Er att delta på årsmötet men vill också efterlysta dig som brinner för gymnastiken på något vis och skulle vilja vara med och engagera dig i GF Uppsvenskas styrelse! Vi har idag representanter från bl.a. Hudikgympan, GF Uppsalaflickorna och GF Gymnos. Men visst finns det väl många fler som kan vara med och utveckla gymnastiken i regionen? Tillsammans hjälps vi åt att bli ännu bättre!
Kontakta oss via: uppsvenska@gymnastik.se för vidare kontakt med valberedningen!