Senaste nytt från Golvkedjans avtalsleverantör Konradssons Kakel
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
GKV – förenklar processen att välja miljögodkänd keramik
 
GKV (Grönt Kakelval) är Konradssons miljögodkända sortiment, där samtliga golv- och väggplattor i sortimentet är godkända av Basta, Byggvarubedömningen, Sunda Hus och Svanens Husproduktportal. I ett projekt ska plattan som efterfrågas vara godkänd av Basta. I ett annat ska den vara godkänd av Sunda Hus. Känner du igen dig? Med GKV underlättas processen för dig som beställare, föreskrivare och utförare.

»  Läs mer om Grönt kakelval här!
 
Konradssons lanserar nytt koncept för projektmarknaden
 
2022 lanserar Konradssons Kakel ett helt nytt koncept anpassat för projektmarknaden och byggbranschens behov. Samtlig keramik i det nya projektsortimentet ingår i GKV (Grönt kakelval) vilket innebär att sortimentet är godkänt av Basta, Byggvarubedömningen, Sunda Hus och Svanens Husproduktportal. Sortimentet lagerförs i Sverige och är anpassat för alla typer av byggnadsprojekt, såväl nyproduktion som rot.
- I projektsortimentet samlar vi ett brett utbud av keramik, paketerat i ett komplett, lättöverskådligt provmaterial för den svenska marknaden. Detta tillsammans med branschens enklaste och snabbaste provdistribution gör att vi vågar påstå att vi förenklar vardagen för beställare och föreskrivare, säger Simon Blad, försäljningschef på Konradssons Kakel.

Projektsortimentet består av sex keramikserier och två koncept:
  • Koncept med 18 kulörer för golv och vägg
  • Koncept med standardprodukterför bostad- och fastighet
 
Utvalda serier anpassade för projekt
 
Följande sex keramikserier finns representerade i Konradssons Kakels projektsortimentet.
 
Serien Chalon - erbjuder vackra tolkningar av natursten med bibehållen charm. Chalon finns i färgerna Cream, Beige, Kaki och Grey samt med två ytbehandlingar; matt och semipolerad. Serien är gjord av
granitkeramik vilket gör den användbar i de flesta miljöer, inomhus såväl som utomhus.

» Se hela serien här!
Serien Marte - En modern men samtidigt tidlös klinkerserie. Marte är en oglaserad klinker i granitkeramik som kan användas inomhus och utomhus. Ytan är slät och har ett stenliknande mönster. Det är ett lämpligt val för offentliga miljöer och klär ytor i bland annat flertalet köpcentrum, skolor och hotell.

» Se hela serien här!
Serien Kalk - Vacker som äkta kalksten, men med granitkeramikens tåliga egenskaper. Serien Kalk är en replik av den världsberömda och omtyckta kalkstenen från Öland. Ytan är slät och mönstret levande med kalkstenens karakteristiska fossiler och tydliga färgskiftningar. En modern klassiker.

» Se hela serien här!
Serien Cem - är en klinkerserie i granitkeramik som finns i flera praktiska format. Ytan har en lätt betongkaraktär och finns med två olika ytstrukturer – en slät, svagt melerad och en lätt strukturerad med svepande ränder. Samtliga format, ytor och kulörer harmonierar och kan med fördel användas tillsammans på väggar som golv.

» Se hela serien här!
Serien Retro IT - Klinkerserie i granitkeramik som är inspirerad av den italienska stenen Ceppo di Gre vars yta påminner om krossad sten. Det är en modern men samtidigt tidlös platta med ett tydligt uttryck. Retro IT finns i tre behagliga färgtoner och ytan är matt och slät.

» Se hela serien här!
Serien Solida - är en gedigen serie i granitkeramik som platsar både inne och ute. Serien är inspirerad av nordisk sten. Den harmoniska ytan lämpar sig väl för både minimalistiska och lyxiga miljöer. Färgpaletten är utformad för att passa naturligt i alla sammanhang, vilket ger den en känsla av välbefinnande som bara orörd natur kan erbjuda.

» Se hela serien här!
 
I vår Integritetspolicy kan du läsa hur vi hanterar personuppgifter - Klicka här!