Senaste nytt från Golvkedjans avtalsleverantörer!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Snabbare byggprocess med weberfloor extra rapid DR
 
Med Webers nyaste tillskott weberfloor extra rapid DR är det möjligt att avjämna och belägga ytan samma dag. Den korta torktiden bidrar till en effektivare bygg- och renoveringsprocess t.ex. vid mindre arbeten där transportsträckorna är långa samt i prefab-projekt där korta ställtider är av vikt. Weberfloor extra rapid DR är pumpbar och lämplig för läggning av fall i exempelvis badrum.

» Läs mer om weberfloor extra rapid DR här!
 
DESSO Airmaster – ett textilgolv för renare inomhusluft
Vi tillbringar en stor del av våra liv inomhus och luften vi andas har en stor inverkan på hur vi mår. AirMaster har ett patenterat garn, vilket är speciellt utvecklat för att kapsla in damm och partiklar. Det är därför betydligt mer effektivt och luftkvalitén blir upp till fyra gånger bättre än ett
rum med andra textilgolv.

» Läs mer om Desso Airmaster här!
 
Synteko - en verklig svensk klassiker återses på den svenska marknaden
Vår nuvarande tillverkare av golvlack har förvärvat varumärke och recepturer på hela Syntekos sortiment av ytbehandlingsprodukter för alla typer av trägolv. Varumärket Syntekos historia sträcker sig tillbaka till 1944 vilket gör Synteko 17 år äldre än Duri.

» Läs mer om Synteko här!
 
Amtico Form - ett slitstarkt golv till kommersiella miljöer
Amtico Form är den perfekta kollektionen unika golv, lämpade för dagens olika arbetsplatser och livsstilar. Det starka slitskiktet på 0,7 mm erbjuder inte bara långvarigt skydd och den kraftiga strukturen ger dessutom en naturlig och autentisk look.

» Läs mer om Amtico Form här!
 
Skapa unika inomhusmiljöer med microcement från Sika
SikaDecor®-801 Nature är en infärgad dekorativ microcement som kan användas på både golv och väggar. Microcement kan exempelvis används i privatbostäder, kontor, butiker och restauranger där man önskar ett levande och unikt uttryck.

» Läs mer om microcement från Sika här!
 
Golvfoam från T-emballage - med utjämnande förmåga och hög materialkvalitet
En produkt med mycket god återhämtningsförmåga efter belastning och tryck och som är tillverkad av skummad polyeten med helt slutna celler. Golvfoamen används vid de flesta typer av bjälklag där man vill stomljudsisolera, utjämna ojämnheter och ge ökad komfort. Tack vare golvsfoamens goda utjämningsförmåga samt låga svikt vid skarvar rekommenderas den vid läggning för trä och laminatgolv (ej mekaniskt infästa). T-Emballage golvfoam finns i flera olika längder och tjocklekar samt med och utan ångspärr (PE-folie).

» Till T-emballage annons!
 
I vår Integritetspolicy kan du läsa hur vi hanterar personuppgifter - Klicka här!