Aktiehandel pågår till och med måndagen 13 september
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Kursen för Spiltanaktien når 200 kr för första gången 
 
Kursen för handelsperioden i september har nu fastställts till 200 kr/aktie (+10 kr jämfört med föregående månads handelsperiod). Under onsdagen omsattes 12 835 aktier och idag omsattes ytterligare 6 280 aktier till samma kurs.

I tisdags beräknades Spiltans substansvärde till 236,90 kr/aktie. Vill du veta mer om vår portfölj kan du titta på den senaste substansrapporten på Pepins och på vår sajt. Nedan hittar du även en länk till tisdagens livestream, där Spiltans vd och CFO gick igenom våra rapporter, noteringsplanerna och andra aktuella ämnen inför denna handelsperiod.

Handeln pågår till och med måndagen den 13 september kl. 16.00. I och med den planerade noteringen i slutet på oktober av Spiltanaktien på NGM PepMarket, är detta tänkt att bli den sista handelsperioden för vår aktie på Pepins. Regelbunden handel i Spiltanaktien återupptas en gång i veckan vid genomförd notering på NGM PepMarket. Mer information finns i vårt pressmeddelande.
 
Livestream inför sista handeln på Pepins 
 
Missade du Spiltans livestream inför den sista handelsperioden på Pepins? Du kan fortsatt se sändningen på Youtube.

Se vd Per H Börjesson och CFO Kent Söderström svara på frågor från aktieägare och diskutera kommande notering, nya investeringar och Spiltans delårsrapport. Du hittar tidsangivelser för att kunna bläddra i innehållet i beskrivningen på Youtube nedanför videon.
 
Skattekonsekvenser vid notering och eventuell flytt till ISK
 
Vi får många frågor kring beskattning vid en notering och hur man gör om man vill flytta aktierna till ett ISK. Därför passar vi på att tipsa om den information som vi har sammanställt om ämnet. 

Observera att man väljer själv när och om man vill flytta Spiltanaktierna till en ISK eller kapitalförsäkring. Vid noteringen finns Spiltanaktierna kvar på samma aktiedepå där de förvaras idag. Som aktieägare behöver man därför inte göra någonting när en notering sker.

Vill man flytta aktierna till en ISK eller kapitalförsäkring kontaktar man sin bank eller mäklare och ber de ordna en sådan överföring.
 
Spiltans aktieägare får rabatt till Stadiongirot
 
Stadiongirot är Stockholms populära motionslopp på cykel som genomförs lördagen den 25 september.  

Den som vill uppleva OS-känslan av att cykla in i mål som en vinnare och är aktieägare i Spiltan uppger rabattkoden RABATT40 för 40 km-sträckan eller RABATT20 för 20 km vid beställning. Då får man 100 kr i rabatt per deltagare.

Extra bonus: Varje deltagare får två biljetter till en match i allsvenskan (dam) med Djurgårdens IF på Stockholms Stadion samt två biljetter till en match i allsvenskan (herr) med Djurgårdens IF på Tele2 Arena (totalt värde 800:–). Matcherna bestäms när förekommande restriktioner ändras.