Månadserbjudanden, behandlingstips
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
September
 
Nu är det dags att plocka fram de mer aktiva produkterna så som Active lotion/gel. En intensivbehandling innehållandes 10 % AHA som stimulerar cellregenereringen och återskapar en balans i hudens naturliga funktioner samt har en föryngrande effekt. Den förnyar huden samtidigt som den jobbar mycket effektivt mot ärr, orenheter och pigmentförändringar. Active gel innehåller även BHA vilket passar en fetare/acnehud bra då den löser upp och kan tränga genom sebum.

Active gel/lotion används under din nattcreme varannan natt och kan pirra/sticka lite grann vid applicering.

698:- (eller refill 498:-)
 
Hösten är också ett ypperligt tillfälle att göra våra mer aktiva behandlingar! Ett hett tips för dig som vill locka fram glow är Nimus Smart Resurfacer. 
För att behålla sin filosofi med maximal stimulering med minimal irritation har nimue utvecklat en produkt som ger de bästa tänkbara professionella behandlings- resultaten någonsin utan några sidoeffekter eller någon återhämtningsprocess. En effektiv behandling som inte påverkar vardagen utan bara ger ett fantastiskt resultat!

30 min 750:-
45 min 950:- (med Super fluid och Alginate mask)
 
Månadserbjudanden -Fokus på hyperpigmentering
 
REPAIR AND TRANSFORM PREMIUM SERUM stärker hudbarriären, ger förbättrad återfuktning, reducerar inflammation, återställer balansen i hudens mikrobiom (fungerar som en prebiotika). Det återställer hudens homeostas och skapar ett ökat välmående i huden som därmed blir mindre känslig för aggressiv miljöpåverkan såsom föroreningar, kemikalier och skadligt solljus.
Detta serum är speciellt utformat med en unik kombination av aktiva ingredienser som samverkar för att reducera hyperpigmentering och ge en jämnare hudton genom att stimulera den läkeprocess som leder till en välmående och mer motståndskraftig hud.
  • Reducerarhyper pigmentering
  • Ger en jämnare hudstruktur
  • Skyddar huden mot UV-strålning och skador av blått ljus
  • Reparerar huden
  • Prebiotisk behandling för probiotisk effekt
  • Stärker hudbarriären
758.- (ord. pris 898:-)
Hyperpigmentering är ett problem som ofta förvärras under sommaren eller som för första gången dyker upp efter en fin sommar med sol och bad. Nimues fader-produkter är anpassade efter en hyperpigmenterad huds behov. En viktig produkt vid behandling av hyperpigmenterad hud är ett bra solskydd som används dagligen.
 
Day Fader & Night Fader
Dag & nattkräm baserade på en trippel-verkande behandlingsprocess som rekommenderas till akne och normal hud med hyperpigmentering.
Day Fader Plus & Night Fader Plus
Dag & nattkräm baserade på en trippel-verkande behandlingsprocess som rekommenderas till torr hud med hyperpigmentering.
Sun-C environmental shield SPF 50Miljöskydd med fullständigt elektromagnetiskt ljusspektrum (UVA, UVB, IR och HEV) skydd i kombination med ett skydd mot föroreningar.
 
Välj mellan två förmånliga erbjudanden:
Paketpris 1 - Day Fader, Night Fader & SPF 50: 1.798:- (normalpris: 2.154:-)
Paketpris 2 - Day Fader Plus, Night Fader Plus & SPF 50: 1.998:- (normalpris: 2.354:-)