Vi är här igen. Och med 'VI' menar vi hela Sveriges event, mötes och upplevelsebransch. En hel bransch som verkligen har fått legat på 'vänt' under denna galna pandemi...
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Till:
17 augusti 2021
» Läs mailet på webben
 
Nu drar vi igång den här hösten!
 
 
Regnet står som spön i backen, men det gör inte det minsta. För vi är här igen. Och med 'VI' menar vi hela Sveriges event, mötes och upplevelsebransch. 
En hel bransch som verkligen har fått legat på 'vänt' under denna galna pandemi.
VAD ÄR DÅ EVENTMARKET.SE?
 
Eventmarket.se är en webbaserad och kostnadsfri sökportal som tack vare enkla sökfunktioner och ett brett utbud gör det enkelt för kunder & uppdragsgivare att komma i direktkontakt med Sveriges främsta artister, föreläsare, festlokaler, konferensanläggningar, aktiviteter, catering & uthyrningsföretag m.fl...
ALLTID DIREKTKONTAKTER!
 
Sökportalens närmare 1000 medlemmar är redo att hjälpa er med allt oavsett det gäller fest, möte, underhållning, scenteknik, aktiviteter... You name it!
Ni själva skapar kontakten - ni själva gör upp affären!
 
 Fortfarande råder restriktioner, men ju fler människor som blir vaccinerade - ju snabbare kan vi återgå till våra älskade möten, event och festligheter.

Och vi kan glädjande nog meddela att det händer grejer!
Det skickas bokningsförfrågningar, det planeras och det börjar puttra i eventbranschen. Nästan så att man blir tårågd...
Välkommen in till sökportalen du också :)
 
ÖPPEN FÖRFRÅGAN
 
En smidig funktion där du skriver ner vad du söker och får snabbt svar från den eller de branschaktörer som kan vara dig behjälplig! Det kan handla om förslag på tillgängliga artister, lämpliga möteslokaler, partytält, prisfrågor, aktiviteter, streamingteknik... Tjänsten är helt kostnadsfri!

BRANSCH-MENY
 
Under MENY på sajten listas ett rikstäckande utbud till det mesta och bästa inom Sveriges event-, mötes- & upplevelseindustri. Ca 1000 st. På medlemmarnas profilsidor finner du info, bilder och kontaktuppgifter direkt till respektive aktör. Eventmarket är en gratis söktjänst. Endast sökbara branschaktörer betalar en fast medlemsavgift. 

HEJ HOPP
 
Det är vi som är människorna bakom hela sökportalen. Vi startade sajten 1998 och vi är fortfarande ägare och ansvarar gladeligen för hela driften, supportärenden, utveckling och service.

Har du frågor eller är nyfiken på att bli medlem, så är du varmt välkommen att kontakta oss.

Vi önskar dig en fantastisk höst med många minnevärda möten!
Bästa hälsningar / (makarna & kollegorna) Jennie & Johnny Sterner
Eventmarket Svenska AB
 
Eventmarket Svenska AB