Nyheter från Kalix Tele24
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Vi löser din service i sommar!

Här kommer en påminnelse till våra kunder inför semesterperioden som står inför dörren. Kom ihåg att meddela oss era semesterhänvisningar så att vi kan ge er bästa möjliga service. Använd vår app eller kundwebb. Givetvis kan ni även kontakta oss per telefon och mejl. Se nedan.

Sverige börjar nu öppna upp efter nästan 1,5 år med Coronapandemi och allt den medfört. Äntligen går vi nu mot det normala som är så efterlängtat. 

För Kalix Tele24 har pandemin inneburit påfrestningar och utmaningar, men vi har hanterat det på ett bra och förnuftigt sätt för våra medarbetare och kunder, vilket gjort att vår produktion har fortsatt på en kvalitativt hög nivå. Vi har dessutom ställt upp med samhällsinsatser för Regioner i Sverige där vi hjälper till med vaccinationssamtal och bokningar. Det känns bra att kunna bidra i den svåra pandemitiden. 

Ni tillhör de som redan har svarstjänster och/eller Kundtjänstlösningar hos oss. Det är vi både tacksamma och stolta över. Sommarvikarierna är med andra ord redan löst för er. Att ligga i framkant och löpande ha löst sin kundservice är en viktig parameter för att lyckas på marknaden idag.


Vi önskar er en kommande skön sommar och semester!

Soliga hälsningar

Kundservice, Kalix Tele24
 
Du kommer väl ihåg att meddela oss ledigheter och hänvisningar så att vi kan ge era kunder bästa möjliga service.

Använd vår app eller kundwebb
Ring oss på 020-69 00 00
Mejla till kundservice@kalixtele24.se
 
 
Följ oss på LinkedIn
Följ oss på facebook