Nu är vi igång med vårt nya Nyhetsbrev! Vi testar ett nytt format där vårt nyhetsbrev, för utom att skickas ut, även kommer att ligga på vår hemsida. Det går även bra att prenumerera på vårt nyhetsbrev. På detta vis hoppas vi på att kunna nå ut till fler.
Med start efter sommaren kommer vi att skicka ut vårt nyhetsbrev varje månad. 
 
Hög tid att konvertera Teorikurserna!
De nya kurserna i Träningslära och Ledarskap ersätter Teorikurserna. Kom ihåg att konvertera dina Teorikurser steg 1-3 innan den 31 juli. Du hittar information här. 

Lägerverksamhet i sommar
F o m 1 juni tillåts mindre lägerverksamhet för barn och unga födda 2002 eller senare, i anpassad form. Läs mer här vad som gäller om sommarens läger. 
 
Projektstöd 2020-2021
Nu kan din förening söka nytt projektstöd för 2021. Ansökningsperioden är 15 maj - 15 juni. 
Här hittar du mer information om projektstödet. 

Utbildning ht 2021
Äntligen ser vi ut att kunna återgå så smått till det"normala"! Vi planerar för att kunna genomföra fysiska kurser under hösten. Vi kommer även att fortsätta erbjuda vissa kurser digitalt. Ni ser våra planerade utbildningar i vår utbildningskalender.
Kom ihåg att anmäla er i god tid! Se också till att förkunskaskraven är uppfyllda! 
 
 
Vi genomförde den 27 maj en ordförandekonferens där följande föreningar medverkade; Borlänge gymnastikklubb, Grisslehamns sportklubb, Gymnastikföreningen Gymnos, Sigtuna Märsta gymnastikklubb, Falu Gymnastikklubb, GF Uppsalaflickorna och Blidö Idrottsförening. Det var ett tillfälle för erfarenhetsutbyte och dialog. Vi planerar att genomföra ytterligare träff i början på september. Håll utkik på vår hemsida och i vårt nyhetsbrev. 
 
Nu finns det en ny karta över Gymnastikförbundets kursutbud. 
In och läs mer!