Senaste nytt från Golvkedjans avtalsleverantörer
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Bjelin satsar på en hållbar framtid - bygger världens största trägolvsfabrik
 
Härdade trägolv som tillverkas med Woodura-tekniken, en golvteknologi som utvecklats av Välinge Innovation är en försäljningssuccé och efterfrågan på Bjelins härdade trägolv växer. Golvfabriken i skånska Viken som togs i bruk för bara två år sedan kommer nå maxkapacitet redan år 2023. Därför investerar ägarbolaget Pervanovo Invest AB ytterligare 200 miljoner euro i en hypermodern anläggning i Kroatien som blir världens största fabrik.

» Läs mer om Bjelins trägolvsfabrik här!
 
Svenska Kakel - Vad är utomhusklinker?
Utomhusklinker är ett komplett system med keramiska plattor för användning utomhus.

Kvalitén på dessa plattor är s.k. granitkeramik med mycket låg vattenabsorption och därmed frostsäkra och smutståliga. Naturligtvis kan man lägga dessa plattor inomhus också.

» Läs mer om Svenska Kakels utomhusklinker här!
 
Tarkett - Ultramatt yta och naturtrogen känsla med nya iD Inspiration
Nu lanserar vi nya iD Inspiration, en ytterst naturtrogen LVT-kollektion som finns i 100 olika dekorer och 7 format. Produktionstekniken gör det möjligt att skapa en icke-repetitiv design på upp till 12 m², vilket motsvarar 50 olika plank med unik
struktur och ådring.

» Läs mer om Tarketts iD Inspiration här!
 
Golvfoam från T-emballage - med utjämnande förmåga och hög materialkvalitet
En produkt med mycket god återhämtningsförmåga efter belastning och tryck och som är tillverkad av skummad polyeten med helt slutna celler. Golvfoamen används vid de flesta typer av bjälklag där man vill stomljudsisolera, utjämna ojämnheter och ge ökad komfort. Tack vare golvsfoamens goda utjämningsförmåga samt låga svikt vid skarvar rekommenderas den vid läggning för trä och laminatgolv (ej mekaniskt infästa). T-Emballage golvfoam finns i flera olika längder och tjocklekar samt med och utan ångspärr (PE-folie).

» Till T-emballage annons!
 
I vår Integritetspolicy kan du läsa hur vi hanterar personuppgifter - Klicka här!