Golvvårdsveckor på Städbutiken!
 
Ett golv som sköts om och regelbundet vårdas håller betydligt längre, det är enkelt att hålla rent och det ger ett mycket trevligare intryck. Just nu har vi kampanjpris på golvvårdsproduker så passa på att se över just era golv!
25% rabatt på alla golvvårdspaket
 
Singelskur och våtdammsugare är två viktiga maskiner när det kommer till golvvård. Vi har satt ihop tre olika paket för att möta de behov som kan uppstå i en verksamhet som gör golvvård..

Köp dina egna maskiner nu till detta kanonpris, eller kontakta din närmaste butik för att hyra maskiner för årets golvvård.
20% rabatt på Mini-Tor Orbital
 
För att komma åt längst in mot kanterna och i trappor är Mini-Tor det perfekta valet. Med kraftfull oscillerande rörelse och rejält borsttryck i förhållande till sin storlek förenklar den golvvårdsarbetet och spar tid. 

Välj sladdriven för obegränsad körtid eller batteridriven för full flexibilitet. Läs mer & beställ
20% rabatt på all polish
 
Vi vet att det kan vara svårt att välja ibland och att många har sin egen favoritprodukt när det kommer till golvvård. Därför ger vi 20% rabatt på all polish fram till den 31/8 så att du kan köpa just din favorit till detta  rabatterade pris.
Köp en kartong polish och få en mopp på köpet
 
Köp 3st dunkar (5 liter) polish och få den populära Gipeco moppen (60cm) på köpet. 

Gäller Gipecos polish Baseon och Polly.
Läs mer & beställ
Prox till lättskurning
till 20% rabatt
 
Högeffektivt grovrent som förenklar lättskurning. Lågskummande och passar även för kombiskurmaskin. 


Läs mer & beställ
Dipex för nollställning
till 20% rabatt
 
Klassiskt och kraftfullt polishbort som har lågt ph-värde och inte missfärgar Linoleumgolv. Perfekt för nollställning, även där det ligger många lager polish.

Läs mer & beställ
Polishmopp 20% rabatt
 
För att lägga polish behövs en bra mopp som ger ett fint och jämt lager, vi rekommenderar Kardells polishmopp som är lättarbetad och ger ett bra resultat.

Läs mer & beställ
Erbjudandet gäller t o m 2021-08-31