Och ny säsong av Fake
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Många barn går förr eller senare igenom en dinosauriefas. Och det är ju inte så konstigt. Hur fascinerande är det inte att tänka på att vi bor på samma planet som de mäktiga reptilerna en gång i tiden regerade på!

Du kan lyssna på alla våra program, både nya och gamla, i Sveriges Radios app eller på barnradion.se.
Test.
Johan Glans läser Tony T-Rex familjealbum. Foto: Martina Holmberg.
Hör allt om dinosaurietiden från en som själv var där! Johan Glans läser boken Tony T-Rex familjealbum där ni får träffa tyrannosaurusen Tony och höra fakta om dinosaurier på ett lite knäppt och roligt sätt. Vem var störst, farligast, snällast och snabbast? Serien är i fem delar och passar för 4-10 år. Till varje avsnitt finns kluriga frågor.
Lyssna här: Tony T-Rex familjealbum
Illustration: Helena Willis
Illustrationer: Patrik Lindvall, Peggy Fortnum, Moa Wallin och Gunilla Hagström/FormNation.
Barnradions poddpaket innehåller blandade sagor/berättelser på olika teman och finns för två åldersgrupper: 3-8 år och 9-13 år. Ladda ner och lyssna när du vill, t.ex. på resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Denna vecka vill vi tipsa om det populära Sov gott-paketet. Ett långt poddpaket i lugnt tempo för de yngre som passar perfekt att lyssna på innan sovdags eller när man bara vill vila en stund.
Lyssna här: Sov gott-paketet
Foto: Henrik Brunnsgård
Foto: Henrik Brunnsgård.
Fake är en poddserie för 9-13 åringar som kretsar kring vänskap, svek och att låtsas vara någon man inte är. Säsong 2 utspelar sig några månader efter säsongsavslutningen för säsong 1, under en sista dramatisk månad i sexan. Vi får återigen träffa Eddie, Ziggy, Kian, Stella och Parvin, med nya draman och nya intriger.
Lyssna här: Fake säsong 2
Alla avsnitt finns i Sveriges Radios app och här.