Nyheter från Kalix Tele24
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Sommardäcken är på som ett säkert vårtecken och tankarna börjar fladdra i väg till varmare och ljusare tider.

Vi har under en period befunnit oss i en utmanande tid med stor osäkerhet vilket gjort att de flesta av oss har fått pröva vår lösningsförmåga och flexibilitet. Ett exempel på detta är den samhällsinsats vi gör för Regioner i Sverige där vi hjälper till med vaccinationssamtal och bokningar. Dessa leveranser ställer stora krav på flexibilitet då varken vi eller Regionerna vet hur mycket det kommer att ringa.

Teknikutvecklingen och digitaliseringen går, av förklarliga skäl, rasande fort för tillfället.

Det här ställer stora krav på oss som stöttar och hjälper er med service till era kunder och medborgare. Den stora trenden, och även utmaningen, är nu att integrera och stötta med vår svars- och kundtjänst i alla system och kollaborationsverktyg.

Tveka inte att kontakta oss för rådgivning i hur vi kan serva era kunder och medborgare inte bara i era nuvarande plattformar och system utan även i eventuellt kommande. Det enda som är riktigt säkert både nu och i framtiden är att era intressenter förväntar sig än högre service och tillgänglighet.

Nu är det snart dags för Telekomidags stora event Connect21 där vi är en stolt partner igen. Välkommen att träffa oss i vår monter och ta del av framtidens kommunikation. Vi bjuder på biljetter som du hittar här: https://telekomidag.se/partnerinbjudan
Gratiskod: Kalixtele24Free
Sista anmälningsdag 14/5
Läs mer om eventet här: https://telekomidag.se/event/connect21/

Snart så kan vi förhoppningsvis träffas under lite varmare former. I trädgårdar, på uteserveringar och kanske till och med på konserter.

Med de orden vill jag önska er en riktigt fin vår.

Hälsningar,

Mats Winge
Försäljningschef
 
Du kommer väl ihåg att meddela oss ledigheter och hänvisningar så att vi kan ge era kunder bästa möjliga service.

Använd vår app eller kundwebb
Ring oss på 020-69 00 00
Mejla till kundservice@kalixtele24.se
 
 
Besök oss på LinkedIn
Besök oss på facebook