Aktiehandeln pågår på Pepins 14-19 april
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Livestream och nytt substansvärde inför månadens aktiehandel
 
Ikväll, tisdagen den 13 april kl. 18.30 kommer vi att sända en Live Stream på Youtube. Spiltans ordförande Kasper Ljungkvist och vd Per H Börjesson kommer att gå igenom Spiltans portfölj inför april månads handelsperiod och svara på frågor. Sändningen kommer att finnas tillgänglig på vår Youtube-kanal och vår webbplats även i efterhand.

Nytt substansvärde för Spiltanaktien inför aktiehandeln är beräknat till 231,91 kr (+18,94 kr). Vid senaste substansberäkningen den 9 mars 2021, fastställdes substansvärdet till 212,97 kr per aktie. Kursen sattes då till 174 kr. Förändringen beror bland annat på kursuppgången i Paradox Interactive och andra noterade innehav. Mer information om substansvärdet och vilka bolag som ingår i Spiltans portfölj hittar du i den bifogade rapporten eller på vår sajt.

Handeln inleds onsdagen den 14 april kl 09.00 och pågår till och med måndagen den 19 april kl 16.00. Vi skickar ut information om kurs efter prissättningen torsdagen den 15 april kl 16.00. För information om handelsregler och onsdagens aktiekurs, se Pepins hemsida.
 
Per H Börjesson gästar Företagarpodden
 
Hur kan man maximera sin privata ekonomi som företagare?

Spiltans vd medverkar i Företagarpodden och pratar sparande, investeringar och stiftelser med Günther Mårder, vd för Företagarna. I början handlar avsnittet allmänt om sparande och efter ca 29 minuter om utmaningar för företagare vid generationsskiften och hur man kan använda stiftelser för att få mer i pension.

Lyssna på avsnittet här.