Nyhetsbrev - Kållereds församling
Hälsning från församlingsherden
 
Ibland brukar vi säga att "hoppet är det sista som överger människan". I uttrycket ligger en önskan om förbättring. Även denna påsk måste vi fira gudstjänst på distans (genom datorn, telefonen eller annan plattform). Vem hade kunnat tro det för ett år sedan? Men om Jesus är mitt hopp, så överger hoppet aldrig. För Jesus har aldrig övergett. Påskens budskap är att han är med oss alla dagar och genom alla tider, oavsett vad dessa tider innehåller. Låt det hoppet få fylla Dina påskdagar och alla andra dagar. Hoppet som aldrig överger eller dör. 

"Då gick Jesus fram till dem och talade till dem: ...jag är med er alla dagar till tidens slut", (Matteusevangeliet 28:20).

GLAD PÅSK!
Håkan Berndtsson, församlingsherde
Kållereds församling 
Händer i påsk
 
Fira gudstjänst digitalt
På grund av pandemin firas gudstjänsterna i Kållered digitalt. Du kan delta via din telefon, platta eller dator. 

Läs mer här
 
 
Kållereds kyrka är öppen
Välkommen in i Kållereds kyrka! Möjlighet till ljuständning, enskild andakt och bön. Söndagar kl 10-13. 

Läs mer här
 
Torsdagssoppa
Torsdagar kl 12-12:30. Du kan få den hemlevererad eller hämta själv vid Kållereds församlingshem, Hagabäcksleden 9 (vid biblioteket). Anmäl dig senast tisdag.

Läs mer här
 
Aktiviteter för små och stora
De flesta grupper och öppna verksamheter i Kållereds församling är pausade eller digitala just nu. Andra träffas i små grupper. Håll utkik i kalendern på hemsidan. Där du kan läsa om hur vi ställer om i Kållereds församling.

Läs mer här
 
Kyrkporten - Påsk
Har du fått påsknumret av församlingstidningen Kyrkporten? Annars kan du läsa senaste numret på hemsidan eller hämta ditt ex i någon av våra lokaler.  

Läs mer här
 
Hör av dig
Kållereds församling finns för dig som bor i eller vistas i Kållered. Hör av dig om du vill fråga något, boka eller anmäla dig, eller kanske bara vill prata en stund. 

Läs mer här
 
Kyrkguiden leder dig rätt
Med appen Kyrkguiden kan du hitta till Svenska kyrkan med hjälp av mobiltelefonen. Du kan också se vad som händer i kyrkan och planera gudstjänster och annat som du inte vill missa. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.