Ny företagssida i VVSin, Seminarie: Att använda ETIM i RSK-databasen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
NY FÖRETAGSSIDA I VVSIN

Vi har uppdaterat Företagsbilden i administrationsverktyget. OBS! Det är den huvudansvarige på företaget som kan redigera och lägga till uppgifter samt logotyp. Logotypen visas på RSK-databasen. Logotyp för olika varumärken läggs upp på annat ställe än företagsbilden och görs också av huvudansvarig.

Sidan är nu mer lättöverskådlig och ni har nu också möjlighet att lägga in önskemål om att få fakturor via e-post samt fakturareferens (som t.ex. PO nummer).

Övriga kontaktpersoner har information som VVS-information behöver ha för t.ex. vem som lägger in bilder, dokument etc.

Gå gärna in och titta på era uppgifter så att adresser och telefonnummer stämmer. Gör gärna också en översyn på vilka som kan logga in i ert företag. Vilka som kan logga in hittar ni under "Administrera användare".
 
 
SEMINARIE; ATT ANVÄNDA ETIM I RSK-DATABASEN

VVS information bjuder in till ett webbseminarie om ETIM där vi berättar om hur ETIM används i RSK-databasen och presenterar de verktyg som finns i RSK-databasen för att hantera produktegenskaper enligt den internationella ETIM-modellen.

Seminariet riktar sig till er som vill få en övergripande förståelse om vad ETIM är och hur ni som tillverkare kan använda egenskaper i RSK-databasen för att förbättra er produktinformation.

I RSK-databasen har vi arbetat med standardiserade produktegenskaper enligt ETIM-modellen en längre tid och hanterar idag produktegenskaper som en del av vår produktinformation. Vi berättar om de olika sätt man kan uppdatera och underhålla produktegenskaper i vårt system och hur informationen används. Anmälan till seminariet görs här: https://www.vvsinfo.se/rsk-databasen/aktuella-utbildningar/