Senaste nytt från Golvkedjans avtalsleverantörer.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Ny stegljudsmatta av 100 % återvunnet material
 
Konradssons Kakel lanserar nu en hållbar produkt med övertygande stegljudsdämpande egenskaper - ända upp till 19 dB! Stegljudsmattan är tillverkad till 100 % av återvunnet gummi och naturligt korkgranulat.

» Läs mer om Konradssons Kakels nya stegljusmatta här!
 
Amtico relanserar sin premiumkollektion Signature
En innovativ och hållbar produkt som är designad och tillverkad i Storbritannien. En bred kollektion som ger dig de skräddarsydda designval du behöver för att kunna förverkliga en kreativ vision. Alla går även att få med en Akustikbaksida 18db.

» Se filmen här
» Läs mer om Amticos Signature här!
 
Två smarta nyheter från Bostik
1. Miljöanpassat golvlim för linoleummattor - Startac Lino är Bostiks nya vattenbaserade golvlim för linoleummattor med jutebaksida.

2. Lättarbetat finspackel för proffsen - Bostik 3050 Fine plus, är ett snabbhärdande universalhandspackel som är miljöanpassat och fuktskadestabilt. Perfekt för avjämningar, fallbyggnad och reparationer i skikt upp till 10 mm.

» Läs mer om Bostiks smarta nyheter här!
 
Nya färger och mönster i Tarketts våtrumskollektion Aquarelle
Den nya kollektionen som består av både golv och vägg har en bredd som gör det möjligt att skapa ett tydligt stiltänk, oavsett om man önskar det tidlöst klassiska eller en modern look. Färgerna går från stramt vitt och grått till mjuka pasteller.

» Läs mer om Tarketts nya färger och mönster här!
 
I vår Integritetspolicy kan du läsa hur vi hanterar personuppgifter - Klicka här!