Lansering av ny hemsida och vår helt egna stengodsserie. Nyheter från Rörstrand och Iittala samt tältlösningar och blomstertrender inför vårens och sommarens utomhusfiranden. 
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
 
Nu lanserar vi vår alldeles egna serie i stengods som vi kallar "NATURE". Tillsammans med Norling Studio har vi tagit fram denna serie i sju delar som går i naturfärgerna beige och ljusgrått.

Vår tanke med serien är att den ska kunna användas till en klassisk 3-rättersservering med förrätt, varmrätt och dessert men också vara det naturliga valet vid en modern "sharing"- måltid där rätterna serveras i omgångar på fat och skålar i olika storlek.

Vi tycker stengodset passar lika bra till asiatisk mat i en modern miljö som till rustik mat tillagad över öppen eld i en lada eller tält ute i naturen.
 
Nyheter från Rörstrand och Iittala
 
 
Vårt fina samarbete med Fiskars fortsätter och det firar vi i dubbel bemärkelse med att välkomna jubileumsservisen Swedish Grace Gala i vårt sortiment då Louise Adelborgs vackra servis firat 90 år. 

Iittalas serie Raami designad av Jasper Morrison ramar in dukningen på ett modernt sätt. Varje föremål i Raami-serien är en individ som fungerar utmärkt alldeles själv.

Raami och Swedish Grace Gala finns nu i vårt sortiment att hyra.
 
Fantastiska lokaler på Skeppsholmen
 
 
Denna gång har vi valt att skriva om de vackrara lokalerna på Skeppsholmen som drivs av Evenue. Table levererar hyrgods till samtliga och senaste värvningen är Bergrummet som vi fick äran att duka upp med vårt nya porslin.

Eric Ericsonhallen, Segelsalen och Glasverandan är de övriga lokalerna som Evenue erbjuder för uthyrning på Skeppsholmen.
Vi tar tacksamt emot fina bilder på vårt hyrgods från lokaler vi kan skriva om i vårt nyhetsbrev.
 
Tältsäsong 
 
 
Vi tycker alltid att det är tältsäsong men aldrig förr har tält varit mer aktuellt att flytta ut sin verksamhet eller bjudning till.

Vi erbjuder en rad olika tältmodeller anpassade för olika behov. Avgörande för tältets pris är platsens förutsättningar. 

Vår egen favorit är just nu våra naturfärgade organiska tält som finns i olika form och storlek. Enkla att transportera och montera och kräver ingen avancerad dekor då de redan är vackra i grundutförandet.
 
Blomstertrender
 
 
Inför våren och påsken känns det högaktuellt att omge sig av vackra blommor båda hemma, på jobbet och inför studentfirande samt självklart på bröllop och bemärkelsedagar.

Våga färg och blanda gärna konstgjorda växter och torkade blommor med färska för att skapa volym. Vi tycker den gröna kvisten har gjort sitt på borden... 

Vi rekommenderar varmt Flowers by Saffo  om du vill sätta guldkant på din tillställning, middagbjudning eller arbetsmiljö. 

Vi tycker fler företag borde satsa på blomsterdekor i entréer, väntrum, mötesrum etc. Alla blir glada av blommor helt enkelt!
 
Team Table önskar er alla en riktigt glad påsk!