Fyra spännande föreläsare tar plats den 23 mars
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Hållbarhet i en digital tid - 23 mars
 
Hur kan exponentiell teknologi rädda världen? Vi behöver göra en snabb omställning för att klara klimatmålen. Enligt Rebecka Carlsson finns lösningen i de exponentiella teknologierna. Rebecka ska hjälpa oss att se den enorma potentialen och förklara hur hållbarhet kommer att förändra affärsplaner och verksamheter i grunden.
Rebecka Carlsson, hållbarhetsentreprenör och författare

Vad händer när de samtal som skapar vårt samhälle förs på plattformar som ägs av företag? Och företagen själva avgör vem som får komma till tals och vad som får diskuteras! Är det dags för nya digitala offentliga rum? Den frågeställningen ska Carl Heath, prata mer om den 23 mars.
Carl Heath, utbildningsdirektör på Rise

Sara Öhrvall ska prata om hur ny teknik gör oss till bättre människor. I framtiden kan vi alla bli superhjältar som är smartare, starkare och till och med snällare! Sara är aktuell med sin första bok Ditt Framtida Jag
Sara Öhrvall, författare och chief transformation officer på SEB

Gabriel Wikström, ska prata om hur vi kan använda ny teknik för att hantera de samhälleliga utmaningarna som Agenda 2030 och de globala målen för hållbar utveckling innebär. 
Gabriell Wikström, nationell samordnare Agenda 2030
 
Förmiddagen leds av Håkan Sandahl, ny direktör för avdelningen för ekonomi och styrning på SKR. Patrik Sundström, CDO på SKR besöker oss också för några avslutande reflektioner. Spännande program alltså! Och helt kostnadsfritt för dig som abonnent!
Håkan Sandahl, chef för avdelningen för ekonomi och styrning, SKR
Patrik Sundström, Chief Digital Officer, SKR
 
Anmäl dig till halvdagen med fördjupningar kring hur digitaliseringen kan bidra till en hållbar framtid.
Programmet - 23 mars
 
Det händer i mellanrummen - 19 mars
 
Sveriges största och minsta kommuner resonerar om hur och varför det samarbetar. Vad som verkar funka och vad som är svårt. Med oss har vi Mats Tyrstrup, från Handelshögskolan i Stockholm som ska ge en forskares perspektiv på vad som behöver finnas på plats för vi ska lyckas i vår samverkan.
 
Osunt leverantörsberoende - 16 april
 
Vilken beredskap behöver vi ha i tider av osäkerhet och vad har vi hittills lärt oss av tiden med covid? Är din organisation fast i ett osunt leverantörsberoende. Lyssna på Eva-Lotta Löwstedt Lundell, VD på SKL Kommentus och Klara Diskay från Affärskoncept, om Osunt leveratörsberoende - försörjningsberedskap i en digital tid.
 
Offentliga Rummet Play
 
Plattformen är vårt bidrag för att stödja den digitala omställningen med ett hållbart fokus.

Play
Här hittar du utvalda delar av vårt material. 

Play+
Som abonnent får du ta del av hela vårt omfattande material av filmer och fördjupningar när helst du behöver. 
 
Följ Offentliga Rummet på sociala medier
 
 
Redaktör
Martin Stockenstrand
martin.stockenstrand@skr.se
08-452 70 00
Offentliga Rummet Play
Offentliga Rummet Play