Nimue Konsultationsdag 25/3, Månadens erbjudanden
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Nimue Konsultationsdag 25/3
 
Nu har vi äntligen bestämt datum för Nimues konsultationsdag! Torsdag 25/3 kommer Nimueexepert Marika Küller till oss med en skin scanner som låter er lära känna er hud på djupet. Detta är ett perfekt tillfälle för dig som vill ha en grundlig hudvårdskonsultation och komma igång med en ny hudvårdsrutin som passar just din hud perfekt!

Välj att boka antingen:
- 25 minuter (295 kr) innehållandes Rengöring, scanning, avslutande produkter samt hudvårdsrådgivning.
- 45 min (495 kr)  innehållandes Rengöring, enzympeeling, scanning, AHA-pensling, mask, avslutande produkter och hudvårdsrådgivning.
Förskottsbetalning genom fakturering gäller för dessa bokningar. 

Hela dagen erbjuder vi 20 % rabatt på hela Nimues och DrK´s ordinarie sortiment!

Rabatten går inte att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden och bonuskort stämplas inte denna dag.

Oavsett om du vill boka en scanningtid eller inte är du välkommen att handla för rabatten. Marika finns tillgänglig i butiken hela dagen för att hjälpa även er utan bokad tid. Om du vet vad du önskar handla får du gärna maila in din beställning i förväg. Vi kan plocka iordning påsen för upphämtning eller posta till dig (mot fraktkostnad och betalning ska vara klar innan konsultationsdagen).

Bokningar och beställningar görs genom att maila till kontakt@skinesse.se eller ringa/smsa oss.
 
Månadens erbjudanden
 
 
Y:SKIN - produkter för ung hud

Y:skin är en produktserie som rekommenderas från 10-20 år. Det finns produkter för alla tillstånd men serien har framförallt fokus på en tonårs-hud i hormonell obalans och som har akne.I månadserbjudandet ingår följande produkter:
Facial wash - en tvålfri, lätt rengöringsgel som används vid rengöring morgon och kväll och som skonsamt avlägsnar orenheter och ev makeup.
Clearing moisturiser - en icke-oljig produkt för behandling av problemhud. Krämen innehåller bl a 5% AHA men kan användas både morgon (ej sommarmånaderna) och kväll om SPF appliceras dagtid.
Active blemish control - en antiseptisk produkt som appliceras lokalt på akne och som kontrollerar inflammationer i talgkörteln. Appliceras lokalt på problemområden.
 
Paketpris: 918:-