Vi på Eventmarket vill digitalt omfamna såväl alla artister och scentekniker som uthyrningsföretag, festlokaler, arrangörer och mötesanläggningar...  Gör det du också!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Till:
8 februari 2021
» Läs mailet på webben
 
Vänliga Veckan har just dragit igång!
 
 
Visste du att Vänliga Veckan instiftades av Läkarmissionen år 1946 i syfte att påminna oss om vikten av att vara vänliga. I år infaller Vänliga Veckan från idag 8/2 t.o.m. söndag 14/2 när det passande nog är Alla-Hjärtans-Dag!

Årets Tema är: 'Var vänlig mot någon som har haft ett tufft år'. Ett väldigt passande tema med tanke på rådande pandemisituation.

Som bekant så har hela event- & mötesbranschen fått betala ett högt pris tack vare alla tuffa restriktioner. Vi på Eventmarket vill digitalt omfamna såväl alla artister och scentekniker som uthyrningsföretag, festlokaler, arrangörer och mötesanläggningar... 

Gör det du också! 
Lev idag, men tänk fram. Anlita Event- & Mötesbranschen så fort Tegnell ger minsta klartecken  :)

BRANSCH-MENY
 
I sökportalen Eventmarket.se finns hela Sveriges Event- & Mötesbransch strukturerad. På medlemmarnas profilsidor (ca 1000 st) finner du info, bilder och kontaktuppgifter direkt till respektive aktör.
Eventmarket är en gratis söktjänst utan provisioner!
(Endast sökbara branschaktörer betalar en fast medlemsavgift)

ÖPPEN FÖRFRÅGAN
 
Skriv ner vad du söker och få snabbt svar 
från den eller de branschaktörer som kan vara dig behjälplig!
Det kan handla om förslag på tillgängliga artister, lämpliga möteslokaler, partytält, prisfrågor, aktiviteter, streamingteknik...
Tjänsten är helt kostnadsfri!
 
AVRUNDNINGSVIS
 
 
Solen skiner och vi ser fram emot en alldeles speciellt vänlig vecka.
Vi önskar er alla det bästa.
 
Kram Jennie & Johnny Sterner
Grundare & ägare av Eventmarket.se 
Eventmarket Svenska AB