Senaste nytt från Gymnastikförbundet Norr
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Digital mötesplats:
Hur tränar vi gymnastik i Coronatider?

Covid-19 fortsätter utmana oss alla och begränsa våra verksamheter. Det är dock viktigt att vi fortsätter hålla igång för att hålla uppe intresset, den fysiska statusen och den sociala kontakten.

Tillsammans med RF-SISU anordnar vi tisdagen den 9 februari en mötesplats för att samtala och inspirera varandra till att hitta bra träningsformer för alla våra aktiva.

Läs mer och anmäl dig här
 
Välkommen till GF Norrs årsmöte 20 mars - helt digitalt
Under rådande Coronapandemi bjuder GF Norr in till ett helt digitalt årsmöte för att inte bidra till ökad smittspridning i samhället genom folksamlingar och onödiga resor. Dessutom möjliggör det digitala årsmötet för fler att kunna delta.  
 
Preliminärt program:
13:00-14:00: Föreläsning: Lisa Lundin berättar om arbetet som styrelseledamot i Förbundsstyrelsen
14:00: Årsmöte GF Norr
 
Klicka här för anmälan och mer information
 
Nominera kandidater till regionstyrelsen för GF Norr

Inför årsmötet den 20 mars är det hög tid att nominera kandidater till regionens styrelse. Vi söker dig som vill vara med och driva gymnastiken i norr framåt!

Valberedningen välkomnar alla röstberättigade medlemsföreningar att nominera kandidater och dessa ska vara valberedningen tillhanda senast 7 februari.

Du hittar kontaktuppgifter till valberedningen här
Nominera Årets förening och
Årets ledare 2020


Nu är det också hög tid att skicka in era nomineringar till utmärkelserna Årets ledare och årets förening. Under ett år som varit utöver det vanliga finns det säkert både föreningar och ledare som förtjänar att uppmärksammas lite extra! På bild syns Jenny Hörnström, Umeå GF som utsågs till Årets ledare 2019. 

Här hittar du dokument för att nominera. 

Nomineringen mailas till norr@gymnastik.se senast 15 februari. 
 
2021 inleds med digitala kurser
- upptäck de nya kurserna inom ledarskap och träningslära!

Med anledning av Covid-19 och rådande restriktioner genomförs fortsatt endast digitala kurser. För dig som ledare inom gymnastiken är det ett ypperligt tillfälle att upptäcka Gymnastikförbundets nya kurser inomledarskap och träningslära.

Kurserna lanserades i januari 2021 och ersätter Teori steg 1-3. I och med att de nya kurserna ersätter befintliga kommer förkunskapskraven att ändras för samtliga discipliner. Du som ledare behöver se till att konvertera dina teorikurser till det nya systemet. Period för konvertering är 1 januari-31 juli 2021. På denna sida finns information, frågor & svar om konverteringen. 

Innehåll för de nya kurserna i ledarskap 
Innehåll för de nya kurserna i träningslära
 
På grund av pandemin och rådande restriktioner är det också svårt att planera verksamheten längre fram. Vi tar just nu en månad i taget och vi har redan fått ställa in och flytta fram många av våren kurser som skulle ha arrangerats i fysisk form. Bästa sättet att hålla koll på alla ändringar och aktuella kurser är genom att besöka vår Utbildningskalender:
Avslutningsvis en härlig nyhet från kansliet: Josefine är tillbaka från sin föräldraledighet - vikarie David stannar kvar! 
Ja, vi kan nu meddela att vi inleder 2021 med att stärka upp kansliet med ytterligare en tjänst. David började arbeta hos oss på GF Norr i januari 2020, bara några veckor innan Coronapandemin stormade in. Vi är så glada över att få ha honom kvar hos oss, om än till en början under en begränsad period.

David kommer fr.om. 1 februari jobba 50% för GF Norr och 50% för Gymnastikförbundet nationellt. 

Kontakta oss gärna!