Senaste nytt från Golvkedjans avtalsleverantör Konradssons Kakel
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Konradssons lanserar konceptet miljögodkänt sortiment
 
Konradssons Kakel har inför 2021 lanserat ett nytt, unikt miljögodkänt keramiksortiment där samtliga golv- och väggplattor i sortimentet är godkända av Byggvarubedömningen, Basta, Sunda Hus och Svanens Husproduktportal. Konceptet syftar till att förenkla för beställare, föreskrivare och utförare.

Vi har under senare år sett en kraftigt ökad efterfrågan på keramik som måste vara godkänd av någon av byggbranschens alla granskare så som exempelvis Byggvarubedömningen, berättar Konradssons försäljningschef Simon Blad.

Vid ett projekt kan kravet vara att plattan som efterfrågas måste vara godkänd av Basta. Vid nästa tillfälle ska den vara godkänd av Sund Hus. Istället för att våra beställare, föreskrivare och utförare varje gång ska behöva lägga tid på att leta efter keramik som uppfyller olika krav på godkännanden, har vi samlat ett sortiment och tillsett att alla format i sortimentet är miljögodkända av fyra betydande granskare. Det ska helt enkelt vara enkelt att välja miljögodkänd keramik och utan krångel få tillhörande miljödokumentation, konstaterar Simon.
Simon Blad, försäljningschef Konradssons Kakel
”Det ska vara enkelt att välja
miljögodkänd keramik och utan krångel
få tillhörande miljödokumentation”

Simon Blad, Försäljningschef.

För mer information om Konradssons miljögodkända sortiment samt beställning av provpärm, vänligen kontakta Simon Blad: simon.blad@konradssons.com

» Till Konradssons miljögodkända sortiment
 
Konradssons – en av få miljöcertifierade kakelleverantörer
Konradssons Kakel är en av Sveriges största leverantörer av kakel och klinker, och kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001. Företaget arbetar dedikerat och aktivt med att överträffa kundernas förväntningar samt leva upp till konkreta miljömål och miljökrav. Konradssons är en av de första kakelleverantörerna som ISO-certifierats i Sverige och än idag en av få miljöcertifierade kakelleverantörer.

» Läs mer 
 
Vi hjälper dig med kakelvalet
Att hjälpa till med kakelvalet är Konradssons kundlöfte. Det innebär att Konradssons lovar att hjälpa till att hitta lösningarna som passar varje kunds unika önskemål, behov och budget. Konradssons är med hela vägen för att göra svåra val lite enklare och slutresultatet bättre. För mer information om Konradssons sortiment samt beställning av katalog – kika in på konradssons.com.
 
 
I Golvkedjans Integritetspolicy kan du läsa hur vi hanterar personuppgifter - Klicka här!