God jul och Gott Nytt År från SKR
 
Det är slutet av december och 2020 närmar sig sitt slut. Det har varit ett mycket annorlunda år, för oss, och även för er. Revisorer och sakkunniga har anpassat arbetsformerna och fortsatt bedriva kommunal revision, trots försvårade förutsättningar. Vi på SKR ser fram 2021, då vi återkommer med bland annat digitala konferenser.

Till dess önskar vi er alla en God Jul och ett Gott Nytt År!
 
 
Online-seminarier inom revisionsområdet
 
När det är svårare att träffas fysiskt ställer vi om och erbjuder från och med nu en rad online-seminarier inom revisionsområdet. Seminarierna handlar om olika delar av god revisionssed samt om andra relevanta områden. Vid seminarierna deltar en eller flera föreläsare från SKR. Ni anmäler en region eller kommun. Låter det intressant – kontakta oss så kan vi boka in ett seminarium!
Online-seminarier
 
Mer information
 
 
Tips: Podden "Demokratiresan"
Podcasten Demokratiresan handlar om demokrati på lokal och regional nivå. Avsnitten fokuserar på olika aspekter som utvecklar demokratin samt stärker relationen mellan medborgare och kommunen eller regionen. Missa inte avsnitt nummer 14 om revision!

TILL PODDEN
 
Om nyhetsbrevet
 
Detta nyhetsbrev skickas till ordförande i revisionen i kommuner och regioner. Nyhetsbrevet vänder sig främst till förtroendevalda revisorer, sakkunniga samt fullmäktige i kommuner och regioner. Brevet skickas även till andra som vill ta del av nyheter inom kommunal revision. Ny prenumeration kan anmälas via vår webbsida. Vill du inte längre ha nyhetsbrevet? Klicka på "Avsluta prenumeration" nedan.
 
Redaktör
Anna Eklöf
anna.eklof@skr.se
08-452 70 00
Sveriges Kommuner och Regioner
www.skr.se