Dags att beställa presentkort! Fina erbjudanden till tonåringen..
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Presentkort
Nu är det hög tid att inhandla de sista julklapparna. En mycket uppskattad julklapp är presentkort på en härlig behandling! Självklart kan det även nyttjas för produktköp. Kom in till oss eller handla enkelt via formuläret på vår hemsida. Du kan välja att få presentkortet skickat till dig eller direkt till mottagaren.
 
Julklapp till tonåringen
Y:skin är en produktserie som rekommenderas från 10-20 år. Det finns produkter för alla tillstånd men serien har framförallt fokus på en tonårs-hud i hormonell obalans och som har akne.
I stora erbjudandet ingår en necessär med:
Facial wash - en tvålfri, lätt rengöringsgel som används vid rengöring morgon och kväll och som skonsamt avlägsnar orenheter och ev makeup.
 
Clearing moisturiser - en icke-oljig produkt för behandling av problemhud. Krämen innehåller bl a 5% AHA men kan användas både morgon (ej sommarmånaderna) och kväll om SPF appliceras dagtid.
 
Active blemish control - en antiseptisk produkt som appliceras lokalt på akne och som kontrollerar inflammationer i talgkörteln. Appliceras lokalt på problemområden.
 
Paketpris: 918:- (normalpris: 1.084:-)
I det lilla erbjudandet ingår:

Facial wash 30 ml - en tvålfri, lätt rengöringsgel som används vid rengöring morgon och kväll och som skonsamt avlägsnar orenheter och ev makeup.

Moisturiser 15 ml - En skyddande lättabsorberad fluid som skyddar och tillför fukt. Rekommenderas till en normal, känslig, torr eller fuktfattig tonårshud.

Active blemish control 10 ml - en antiseptisk produkt som appliceras lokalt på akne och som kontrollerar inflammationer i talgkörteln. Appliceras lokalt på problemområden.

Paketpris: 398:-
 
Följ oss:
@skinessehud
God Jul och Gott Nytt år!