Du får kostnadsfri rådgivning - för alla förtjänar frisk luft
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
En julklapp som får folk att må bra
Hejsan, Torbjörn här på Specialrengöringar Sverige!

Det här året har vi mer än någonsin varit inomhus, isolerade i bostäderna och ibland arbetsplatserna på grund av Covid 19.

Många av oss har också blivit mer uppmärksammade på att luften innehåller osynliga saker som påverkar oss människor.

Nu när julen närmar sig, vill vi på Specialrengöringar Sverige bjuda på ett litet tips som får folk som vistas i din fastighet att må bra. Och vet du vad det är? Jo, det är att göra rent ventilationen. Åh, nej säger du, det är ju så jobbigt! Ja, fast det behöver det inte vara.

Vi hjälper dig hela vägen och det är billigare än du tror
Du behöver nästan inte göra något alls. Allt du behöver göra är att slå oss en signal på 020-36 40 40 så tar vi hand om allt. Vi gör rent ventilationen så att ohälsosamma ämnen som mögel och kvalster inte sprids i inomhusluften.

Det finns många fördelar med en ren ventilation
Din fastighet kommer även att dra mindre energi, vilket gör att du sparar pengar. Dessutom minskar brandrisken eftersom ventilationen blir fri från damm. Och sist men inte minst så minskar risken för att du får problem med fukt i badrum och tvättstuga, vilken kan bli en dyr historia. Men bäst av allt är att de som vistas i dina lokaler mår och jobbar bättre.

Priset för en rengöring beror naturligtvis på vad som skall göras men vi möts ofta av reaktionen att det är överraskande billigt.

Om du dessutom vill ha injustering av ventilationssystemet samt kontakt med en bra OVK-besiktare så kan vi hjälpa dig med det också.

Kontakta oss idag – ring 020-36 40 40!

Eller läs mer om ventilationsrengöring här >>
Har du ren ventilation men vill säkerställa din luftkvalitet?
Vi kan hjälpa dig att ta reda på hur luftkvalitén är i din fastighet på ett mycket enkelt sätt. Vi gör många typer av luftkvalitetsundersökningar och ett av våra verktyg för att undersöka luftkvaliteten är sensorer som är realtidsuppkopplade till våra övervakningssystem via internet. Där kan våra duktiga tekniker med hjälp av AI hålla koll luftkvaliteten i din fastighet.

Om vi får larm om att luften är dålig kontaktar vi dig omgående och föreslår åtgärder. Vi kvalitetskontrollerar luft i miljöer som till exempel, skolor, dagis, kontorslandskap, verkstadshallar och många andra miljöer där människor vistas.

Ta reda på hur luftkvalitén är hos dig – kontakta oss idag
När det gäller att mäta luftkvalitén så är varje uppdrag unikt. Våra duktiga medarbetare gör en analys och föreslår vilka mätningar och eventuella andra undersökningar som bör göras.

Vill du veta mer om hur vi i realtid kan mäta luftkvalitén hos just dig?

Kontakta oss i så fall för en kostnadsfri rådgivning - du når oss på 020-36 40 40 eller maila oss på info@specialrengoringar.se


Glada hälsningar

Torbjörn
Specialrengöringar Sverige