Senaste nytt från Golvkedjans avtalsleverantörer
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Valet av golv löser problem med fukt i betong
 
När vi pratar med Golvkedjeföretagen hör vi om ett växande problem för alla som bygger nya bostadshus och kontorsfastigheter. Fukt i betong och de konsekvenser detta kan få när betongen inte får torka tillräckligt.

Flera av Golvkedjeföretagen rekommenderar Forbos vinylgolv för lösläggning och deras mattläggare gillar verkligen att jobba med golvet då kunderna ser fördelen med att byggtiden inte förlängs för att man måste vänta på att betongen ska torka. Här pratar vi inte om dagar utan månader i skillnad på torktid!

» Klicka här för att läsa mer!
 
Bada i inspiration från hela Norden…
Låt oss presentera nya TermaStar Show våtrumsgolv och TermaLife Quarz våtrumsvägg. Nya stenmönstrade mattor som går utmärkt att kombinera för ett harmoniskt, enhetligt intryck. 16 nya färger som, adderat med redan befintliga färger och mönster i våtrumskollektionen Nordic Spirit ger dig 53 olika färger att mixa och matcha.

» Inspireras och hitta din kombination i vår broschyr
 
Golvläggarna har sagt sitt
Inför lanseringen av nya våtrumskollektionen lät vi en fokusgrupp på tio stycken golvläggare provinstallera mattan. Responsen har varit mycket positiv, med bland annat följande omdömen. "Golvet är lättarbetat, varken veck eller vitning." "Inga problem vid kuvertvikning.” "Följsam och svarar fint mot vinklar." "Inte känslig mot ojämnheter. Tummen upp." "Lättare att svetsa än andra mattor. Mycket bra."

» Upptäck Forbos olika våtrumskollektioner här!
 
Har du testat Floorplanner?
På kort tid har vårt digitala verktyg blivit mycket uppskattat både hos arkitekter, golvläggare och privatpersoner. Floorplanner ger dig snabbt och enkelt inspiration vilket golv och vilken design i färg och mönster som passar just ditt kontor, din butik eller din hemmiljö. Verktyget funkar bra både i mobil, desktop och på surfplatta och är helt kostnadsfritt.

» Testa Forboplanner direkt här!
 
I vår Integritetspolicy kan du läsa hur vi hanterar personuppgifter - Klicka här!