Nya spännade produkter och behandlingar!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Nyhetsbrev November
 
Hej! Jag hoppas ni alla, trots rådande omständigheter, mår bra! Jag vill sända ett stort tack för att ni fortsätter komma på behandlingar, handla produkter och köpa presentkort. Vi fortsätter skicka produkter fraktfritt för dig som inte vill komma in, bara maila din beställning så ordnar jag det. 

Ni som ivrigt väntat på Nimue konsultationsdag kan jag informera att jag valt att skjuta på den till i vår. Vi hoppas att coronaläget är lite lugnare då.

Vi på salongen använder munskydd, handskar och upprätthåller våra städrutiner för att minska risken att du ska smittas. Man vet ju inte riktigt vad antikroppar kan säga oss om risken att smitta, men om det kan lugna någon så kan jag meddela att jag har antikroppar.

Vi har massor av roliga nyheter på salongen som jag vill presentera för er nedan. Må gott!
Nytt märke - Drk Dermal Health
En serie med prebiotiska egenskaper som ökar tillväxten av goda bakterier i huden som har antiinflammatoriska egenskaper. Den har också, med hjälp av peptidteknologi, probiotikaliknande effekt då den stärker barriärfunktionen och immunsystemet samt balansen i hudens mikrobiom. 
 
Vi har även en nya behandlingar med DrK´s Postbiotic Skin resurfacing enzymatic peel - en syrapensling innehållandes postbiotica och enzymer för att aktivt provocera fram en accelererad form av cellförnyelse i de olika cellagren, samtidigt som skador och inflammation i huden minimeras.

För dig med en stressad hud, inflammation, eksem, perioral dermatit eller skadad barriär är detta behandlingen du ska testa!


30 min- 650 kr
60 min- 950 kr
80 min- 1150 kr
Ny behandling- PRX-T33
PRX-T33 är en nålfri biorevitaliserande produkt som innehåller TCA, kojicsyra och peroxid i ett precist pH-värde. Produkten ger resultat som mellan en filler och kemisk peeling, men utan nålar och downtime. PRX-T33 masseras in i huden med ett stadigt tryck. Den här magiska behandlingen ger ökad kollagenstimulering, revitalisering och verkar volymuppbyggande och reducerar linjer och rynkor samt ger en jämnare hudton.


BEHANDLINGSMÖJLIGHETER
•Rynkor och linjer
•Torr hud
•Förlorad fasthet och elasticitet
•Nedsatt fyllighet
•Ojämna pigmenteringar
•Ljusåldrad hud
•Ärrbildningar
•Post-operativt

Prisexempel:
Ansikte 1995 kr
Kur Ansikte 4 ggr 5995 kr
 
Black Friday-erbjudandet gäller hela veckan!
25% rabatt på Nimue´s Pre & Post serum
Ett barriärstärkande och uppbyggande serum som med fördel används inför, under och efter kurbehandlingar eller när huden behöver extra skydd och omsorg. Passar alla hudtyper.
Just Nu: 276:- (ord. pris 368:-)
 
Månadserbjudande November
Den perfekta kombinationen i höst! Under november månad går vi mot kallare väder med torrare luft. Det är därför viktigt att komplettera din hudvårdsrutin med ett barriärskydd och lipider för att barriären ska kunna stå emot temperaturväxlingar.
Element barrier - har en dubbel barriäreffekt då den effektivt både reparerar och skyddar huden. En barriärkräm för hud som utsätts för stark miljöpåfrestning och påfrestande väder– och vindförhållande. Element barrier appliceras ovanpå dagkrämen.
Hyaluronic oil - ny generation av fettlöslig hyaluronsyra, tillsatt i en kombination av oljor för både intensiv hydratisering och tillförsel av fukt. Denna 2-stegseffekt förser samtidigt huden med både fukt och olja. Hyaluronic oil är idealisk att använda vid kallt och torrt klimat då huden upplevs mer smidig och elastisk och med en mer välmående barriär. Appliceras morgon och/eller kväll utifrån hudens behov.
 
Paketpris: 968:- (normalpris: 1.146:-)