Hej företagare! Från och med nu kommer du att få tätare uppdateringar. Vi har inte längre förmånen att ses och sprida inspiration och information till varandra och innehållet i breven kommer framöver ha ett annat fokus. Vi lyfter näringslivsnyheter och annat som vi hoppas kunna komma till nytta i den tid som råder nu. Denna vecka lägger vi fokus på  de uppdaterade stödpaket som nu presenterats. 

Magnus Sundén, Näringslivschef
 
Om uppdaterade stödpaket
 
Många har känt oro inför årsskiftet då bland annat permitteringsstödet var tänkt att  så lättnaden var stor då det nyligen presenterades en uppdaterad version av stödpaketen. Nyföretagarcentrums utökade uppdrag, att informera och guida Falköpings företagare bland de möjligheter till stöd som erbjuds, fortsätter även framöver. Conny Johansson presenterar stöden i korthet på klippet nedan. Vill du hellre läsa om dem så ligger en pdf-fil bifogat i mailet.
Play movie
 
Näringslivsbanketten 2020
 
Vi alla ser fram emot att i framtiden åter kunna ses under Näringslivsbanketten i Ållebergsgymnasiets vackra entréhall. Tills dess ska vi nu se till att hylla årets pristagare ordentligt, men digitalt. Jurygruppen har under hösten arbetat med att utse ett både nominerade och vinnare i de olika kategorierna och innan året är slut kommer vi alla kunna se dem ta emot utmärkelserna, dock på film!