Vi älskar mänskliga möten - oavsett om de är digitala eller fysiska!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Vikten av att träffas är mer aktuell än någonsin!
Månader med hemmakontor gör att många behöver mötas fysiskt igen. Det är stor skillnad på att kunna diskutera viktiga frågor när man har personen fysiskt framför sig, än på andra sidan en skärm. Vår erfarenhet säger att det är i fikapauserna som relationer stärks och många idéer kläcks. 

Boka konferens eller möte med tryggt avstånd - ett miljöombyte kan bli ett fantastiskt lyft för idéer och dina medarbetare. Vi har tagit fram några tips för en säkrare konferens:
Tips om säkra konferenser

Svårt att ha koll på vilka mötesplatser som finns, vilka som passar de olika mötena och vilka som är säkra i dessa tider? Vi har stor kunskap om de skånska mötesplatserna och hjälper dig gärna.
Vill du dessutom få extra fördelar vid bokning? Bli avtalskund hos oss!
Kontakta oss

Den här gången får du Coronasäkrade mötesplatser och små och stora pärlor där din grupp har exklusivitet och väldigt god mat och kanske Skånes bästa julbord.

Varma hälsningar Jimmy & Elin Moritz
 
 
Hotell Erikslund
Ängelholm

VIKTEN ATT MÖTAS BLIR ALLT VIKTIGARE

Efter månader av distansarbete och hemmakontor vet vi att många vill mötas igen. Vi hjälper er att mötas med de anpassningar som krävs i rådande tider.
Boka avskilda möten eller mindre konferenser med trygga avstånd. Våra vackra och luftiga miljöer bjuder in till kreativa sätt att mötas på.
Erbjudande 20% rabatt på helpension 1415 kr exkl. moms

Läs mer
MiLgårdarna
Skåne

NÄR DET ÄR VIKTIGT ATT VARA OSTÖRDA, MÅ BRA OCH NÅ RESULTAT

MiLgårdarna välkomnar dig till en exklusiv mötesmiljö med hemkänsla.
Ensamrätten gör att du och din grupp kan arbeta ostört och fokuserat.
Egen värd som lagar den smakfulla maten och ser till att allt fungerar.
Rymliga rum för möte, umgänge och måltider - även utomhus.

Vi har Corona-säkrat våra miljöer.

Läs mer 
 
Karlaby Kro
Tommarp

VACKERT INBÄDDAT BLAND RAPSFÄLT OCH ÅKRAR MITT PÅ ÖSTERLEN
 
Litet, personligt och dämpat exklusivt i den lilla byn Karlaby. För den lilla gruppen som värdesätter tiden runt måltiderna lika mycket som tiden i mötesrummet. Eller den lite större som vill ha total avskildhet.
Österlens natur och omgivning i Skåne, gör Karlaby Kro till en plats som andas lugn och ro. Här kan du verkligen koppla av. Baren och receptionen hittar du i huvudbyggnaden, medan hotellrummen ligger i det som en gång var gårdens stallar. Där finns också gästernas vardagsrum med biljard.

Läs mer
 
Bykrogen
Österslöv

ÄKTA SKÅNSKT GEMYT I DEN 100 ÅR GAMLA STÄRKELSEFABRIKEN

Konferera naturnära på Bykrogen

Avkoppling och inspiration för dig och dina medarbetare. Den unika miljön ute på landet skapar rätt förutsättningar
för att ni ska få en givande upplevelse tillsammans. Här finns naturen in på knutarna men självklart också rejäla konferensrum för säkra avstånd. Hos oss kan du sova med öppet fönster utan att bli störd.
 
 
Erikstorps Kungsgård
Landskrona

EN PLATS ATT TRIVAS PÅ
 
I skogsbrynet ovanför fiskeläget Borstahusen ligger Erikstorps Kungsgård i regi av Daniel Berlin, som tillsammans med kunnig personal erbjuder ett avslappnat och personligt besök.
 
Ambitionen med anläggningen är att skapa en mötesplats där mat, dryck, möte, atmosfär och miljö samspelar – oavsett årstid. En plats att trivas på med en filosofi som speglar känslan i natursköna Borstahusen, precis intill det svallande Öresund.
Margretetorps Gästgifvaregård
Hjärnap

LIKA GOTT SOM VACKERT
 
Margretetorps Gästgifvaregård är ett av Skandinaviens äldsta gästgiverier med anor från 1300-talet. Här får du en genuin skånsk gästgiveriupplevelse.
 
Vi är kända för vårt förstklassiga kök och vårt unika smörgåsbord, som står framdukat till lunch så gott som alla årets dagar. Vi har mångårig tradition av att laga skånska delikatesser, maten är hjärtat i vår verksamhet.
 
Skånska Möten rekommenderar
StilProfil

Trycksaker -Profilkläder- Giveaways-Exponering


Spirit Event

Aktiviteter för alla tillfällen
Lakritsfabriken i Ramlösa
 
Sveriges första premiumlakrits - glutenfri och vegansk