Senaste nytt från Golvkedjans avtalsleverantörer
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Härdat Trä - Designat av naturen för en hållbar framtid
 
Traditionella parkettgolv har länge varit svenskarnas förstahandsval när de ska inreda sina hem. Numera finns ett alternativ som är smartare, tåligare och mer kostnadseffektivt: härdade trägolv som tillverkats enligt den patenterade Woodura®-tekniken. Resultatet är ett hållbart och stöttåligt trägolv med uppemot tre gånger hårdare golvyta än ett traditionellt parkettgolv.

» Läs mer om Bjelins härdat trä här!
 
Nordic Spirit – Bada i inspiration från hela Norden
Genomgående i Forbos våtrumskollektion Nordic Spirit är de ljusa tonerna som anknyter till det nordiska ljuset, där väggarnas mönster är finstämda och noga avvägda för att kunna matchas med golvets kulörer och diskreta mönster.

» Läs mer om Forbos våtrumskollektion Nordic Spirit här
 
Amticos premiumkollektion Signature
En innovativ och hållbar produkt som är designad och tillverkad i Storbritannien. En bred kollektion som ger dig de skräddarsydda designval du behöver för att kunna förverkliga en kreativ vision. Alla går även att få med en Akustikbaksida 18db.

» Läs mer om Amticos kollektion Signature här!
 
weberfloor 150 dura - möter utmaningar i framtidens byggande
I en tid när stomvalen av hållbarhetskäl kan utmanas av t.ex. klimatoptimerade och slankare betongkonstruktioner och trästommar står vi inför nya utmaningar både när det gäller stegljudsisolering och luftljudsisolering, speciellt i de låga frekvenserna.

» Läs mer om hur Weber möter framtidens byggande 
 
En ny Pergo Sensation laminatgolv – Vasa kollektion, en modern version av en klassiker
Chevron eller Diamater? Ett och samma golv kan få två olika utseende beroende på hur du väljer att lägga det. Och du spar tid i läggningen tack vare formatet 1200 x 369 mm. Dessutom miljömärkt med Svanen.

» Läs mer om Pergos nya laminatgolv här!
nora gummigolv – hållbara & moderna golv
Gummigolv från nora har i över 70 år erbjudit slitstarka golv. Våra golv finns som plattor och rullar i en rad olika designer med möjligheter att skapa säkra, unika miljöer utan fogning. Med våra golv kan du minska underhållskostnaden, reducera buller och de är dessutom bekväma att gå på och håller sig snygga i decennier.

» Läs mer om noras gummigolv här!
 
I vår Integritetspolicy kan du läsa hur vi hanterar personuppgifter - Klicka här!