Ola Serneke till Landskrona - se livesändningen
 
Ola Serneke är en av flera spännande föredragshållare som kommer delta under LA Business Live den 16 oktober. Antalet platser på Landskrona teater är begränsade men du kan se livesändningen på företagshuset Linc tillsammans med andra företagare. Vi bjuder även på frukost.  

Evenemanget arrangeras av Landskrona stad och Swedbank. Se programmet och anmäl dig
Företagsklimatet utvecklas positivt i år igen
 
Företagsklimatet i Landskrona har utvecklats mycket positivt under de senaste åren enligt Svenskt Näringslivs mätning av det lokala företagsklimatet i Sveriges 290 kommuner. Landskrona klättrar i år ytterligare 14 placeringar och ligger nu på plats 30.

Tillgång till kompetens är ett område där vi visar särkskillt stora förättringar. Läs mer
Martinas Marknad dukar upp på Rådhustorget
 
Imorgon, lördagen den 10 oktober, är det Höst i Landskrona och då flyttar det nya konceptet Martinas Marknad in på Rådhustorget klockan 9–13.

Martinas Marknad är en torghandel och matmarknad med bakverk, frukt och grönt, blommor, fisk och delikatesser. Namnet är inspirerat av Martina Liljeblad som huserade med sin fiskförsäljning i Rådhusets källare för cirka 100 år sedan. Läs mer
 
 
 
 
Ny cirkulationsplats på Väg 17 när området Kronan växer
 
Verksamhetsområdet Kronan vid Landskrona södra avfart utvecklas snabbt och flera nya företag har kommit på plats den senaste tiden såsom NA-KD, Hexis och Airshoppen. I november kommer bygget av en ny cirkulationsplats påbörjas på Väg 17 för att öka trafiksäkerheten. Arbetet beräknas vara klart 2021.
 
Näringslivsgalan framflyttad till den 23 april 2021
 
Vi har valt att flytta fram näringslivsgalan till våren eftersom det fortfarande finns restriktioner för allmänna sammankomster.
Nu ser vi fram emot den 23 april då vi planerar för en riktigt festlig kväll då vi kan knyta kontakter och fira näringslivets framgångar.  Läs mer
Julklappstips till dina anställda
 
Landskronas presentkort är den perfekta julklappen att ge till dina anställda. Presentkortet gäller i många av Landskronas butiker och restauranger och går därför att använda efter eget tycke och smak. Samtidigt stärker du den lokala handeln, vilket är extra viktigt ett år som detta. Läs mer och beställ
Läs senaste numret av magasinet LA Business
 
Vill du ha vårt magasin om näringslivet i Landskrona som kommer ut fyra gånger per år? Maila oss på naringsliv@landskrona.se. Du kan också läsa några av artiklarna på iLandskrona.se.

Klicka på bilden för att bläddra i tidningen.