Må hända att världen inte riktigt kommer se ut som den en gång gjorde... Men en sak är säker. Människor kommer fortsätta att mötas i 'virvlande dans'.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Till:
 
Hej med varmaste armbågen!
 
 
Må hända att världen inte riktigt kommer se ut som den en gång gjorde... Men en sak är säker. Fåglarna kommer fortsätta att kvittra, solen värma, barnen skratta och människor kommer fortsätta att mötas i 'virvlande dans'.

Hela vår event & mötesbransch står redo för underbara, efterlängtade och fysiska möten. Medan långväga möten säkerligen kommer att ta nya former. Nya former som redan kommit att bli det nya normala. För visst har vi blivit riktiga proffs på just online-möten!

Men här är här och nu är nu!
Låt oss få bjussa på lite Corona-anpassad inspiration:
Imitationer, musik & skratt!
 

Anders Mårtensson | imitatör och skådespelare.
Ni har sett honom i Partaj, Så mycket roligare och senast i TV4s Klassfesten där Tommy Körberg mötte sej själv.

Stänkaren, Edward Blom, Kalle Moraeus, och Cornelis är fler av de träffsäkra imitationer ni får möta i Anders skepnad.

Boka Anders Mårtenssons show med musik, skratt och
igenkännande glädje. Ibland kusligt likt..
(Publikantal och platser enligt rådande regler.)
 
 
Det glada 20-talet på Scalateatern
 

Den 17 september 2020 är det premiär för "Scalarevyn – det glada 20-talet" och med den väcks det återigen liv i Scalateaterns klassiska revytradition som frodades på 40- och 50-talet.

Bakom comebacken står Henrik Dorsin och Michael Lindgren som arbetar tillsammans igen för första gången sedan tv-succén "Grotescos sju mästerverk"
 
 
Hyr scener, partytält, möbler och porslin...
 

MusikEvent är en eventbyrå som erbjuder allt inför fester, events och arrangemang. Hos oss kan du hyra teknik, scener, mobilscen, partyält, porslin, möbler och mycket mer. Hos oss kan du även boka landets mest efterfrågade artister och underhållning.
 
 
Helhetslösningen till din fest!
 

Daniel Fridström är en fantastisk entertainer, underhållare, trubadur och DJ i en och samma person. Han kör även medryckande Musikquiz med sin publik. Helt enkelt KVBK... kanske världens bästa kille! Daniel Fridström bokas både företagsevent och till privata fester i Stockholm med omnejd!
 
 
Online Studio för web-sändningar & "digitala event"!
 

Vi har både färdiga livestudios i Jönköping, Stockholm & Göteborg samt mobila studios. Används för alla typer av sändningar - små som stora. Miljön är neutralt uppbyggd med goda möjligheter till profilering. Scen, bakfond, ljud, ljus & videokameror står riggat och klart för direktsändning eller inspelning. Därefter streamas sändningen för att nå er publik.
 
 

I sökportalen Eventmarket hittar du Sveriges främsta Event & Mötesleverantörer. Till antalet närmare 1000 aktörer! Ja vi lovar, branschen är ÄR VERKLIGEN REDO att hjälpa er :)
Så himla välkommen in.... 

 

ÖPPEN FÖRFRÅGAN
Skriv ner vad du söker och få snabbt svar 
från den eller de branschaktörer som kan vara dig behjälplig!
Det kan handla om förslag på tillgängliga artister, lämpliga möteslokaler, partytält, prisfrågor, aktiviteter, streamingteknik...
Tjänsten är helt kostnadsfri!
BRANSCH-MENY
Under MENY på sajten finns hela Sveriges Event- & Mötesbransch strukturerad. På medlemmarnas profilsidor (ca 1000 st) finner du info, bilder
och kontaktuppgifter direkt till respektive aktör.
Eventmarket är en gratis söktjänst utan provisioner!
(Endast sökbara branschaktörer betalar en fast medlemsavgift)

AVRUNDNINGSVIS

Kämpa på, tvätta händerna och håll avstånd. Men lev livet och var rädd om varandra.

Vi önskar er en fortsatt fin onsdag :)

 
 
 
Kram Jennie & Johnny Sterner, Eventmarket.se
...och hela Sveriges event- mötes & upplevelsebransch!
Eventmarket Svenska AB