September... vi smakar på ordet. Det andas frisk och krispig luft, höstsol och sköna stunder. Det smakar jobb, vardag och tuffa tag. Vi gillar't!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Till:
 
Heeeej!

September... vi smakar på ordet. Det andas frisk och krispig luft, höstsol och sköna stunder. Det smakar jobb, vardag och tuffa tag. Vi gillar't!

Efter månader av ovisshet och förundran ser vi en ljusning. Även om vi fortfarande väntar på nya direktiv och rekommendationer, så börjar något faktiskt hända. Det känns stort och vi glädjs med våra eventbransch-kollegor. Inte nu... men snart får vi åter arrangera härliga, efterlängtade och glada event för upptill 500 pers. Åh, vad vi längtar!

Men som läget är just nu så gäller max 50 personer för offentliga evenemang. Dock får restauranger samla fler än 50 vilket likaså gäller privata tillställningar.

Låt oss få bjussa på lite Corona-anpassad inspiration:
Vill Ni höra både skratt och häpnad på festen?
 

Robert Ace är en trollkarl och komisk ficktjuv som har gjort sina konster på scener runt om i världen. Professionell mingelunderhållning eller scenshow, båda anpassade för 2020 så ni kan fokusera på upplevelsen.

» Robert Ace | trollkarl & ficktjuv
 
Malena Ernman i Dalhalla NU på fredag!
 

Nu på fredag bjuder Dalhalla Sceneri in till en extra konsertkväll med Malena Ernman på Dalhallas mäktiga scen, och det finns några få platser kvar. Du som gästar serveras en 3-rätters middag i Dalhallarestaurangen innan du får kliva in på scenen där ett nära möte med artisterna väntar. 
Evenemanget är begränsat till max 50 personer.


» Fåtal biljetter kvar - säkra din plats nu!
 
Digital föreläsning i framgångsrik försäljning!
 

Framgångsrik Försäljning med Johan Lindahl, är ett utbildningskoncept i bemötande, kommunikation och försäljning. Vem vill inte ha nöjda medarbetare och nöjda kunder... Allt handlar om förtroende och relationer. Nu speciellt framtagen som digital föreläsning!

» Johan Lindahl, föreläsare
 
Anders Lago, trubadur
fr. visor & Cornelis till rock & schlager
 

"Det är lite märkligt faktiskt, vad musik har gjort med mig... Mycket vatten sedan jag som 11 åring fick min första gitarr. Så här i backspegeln är det med förundran jag ser tillbaka på de extraordinära tillfällen som manifesterade min framtid.

Öppningsackordet i "A Hard Days Night" genom ett öppet fönster en varm sommardag i Björkhagen är ett sådant tillfälle. Klangen ruskade om mig och tankarna rusade runt i skallen, det är starka krafter ...och jag blir fortfarande omruskad."


Jag spelar och sjunger all sköns musik från visor och Cormelis till rock & schlager på fester, företag, bröllop... Kontakta mej för bokning.

» Anders Lago
 

I sökportalen Eventmarket hittar du Sveriges främsta Event & Mötesleverantörer. Till antalet närmare 1000 aktörer! Ja vi lovar, branschen är ÄR VERKLIGEN REDO att hjälpa er :)
Så himla välkommen in.... 

 

ÖPPEN FÖRFRÅGAN
Skriv ner vad du söker och få snabbt svar 
från den eller de branschaktörer som kan vara dig behjälplig!
Det kan handla om förslag på tillgängliga artister, lämpliga möteslokaler, partytält, prisfrågor, aktiviteter, streamingteknik...
Tjänsten är helt kostnadsfri!

» Skicka Öppen Förfrågan!
BRANSCH-MENY
Under MENY på sajten finns hela Sveriges Event- & Mötesbransch strukturerad. På medlemmarnas profilsidor (ca 1000 st) finner du info, bilder
och kontaktuppgifter direkt till respektive aktör.
Eventmarket är en gratis söktjänst utan provisioner!
(Endast sökbara branschaktörer betalar en fast medlemsavgift)

AVRUNDNINGSVIS

Kämpa på, tvätta händerna och håll avstånd. Men lev livet och var rädd om dina nära och kära.

Vi önskar er en fortsatt fin onsdag :)

Kram Jennie & Johnny Sterner, Eventmarket.se
...och hela Sveriges event- mötes & upplevelsebransch!
Eventmarket Svenska AB