Sustainable Tomorrow 2020 - livesänds på Linc 16 september
 
Sustainable Tomorrow är en framtidskonferens med syftet att öka kunskapen om hur du och ditt företag kan förbättra och påskynda ert hållbarhetsarbete. Konferensen har genomförts sedan 2015 utifrån FN:s globala mål. Årets konferens är digilog och du kan delta i livesändningen på Linc.
Se program och anmäl dig
 
LA Business Live - Landskrona näringslivsdag den 16 oktober
 
Den 16 oktober arrangerar Landskrona stad och Swedbank en innehållsrik förmiddag där vi lyfter fram intressanta företagare och bjuder på föredrag om högaktuella ämnen.

Evenemanget livesänds från teatern men du kan delta på flera olika sätt. Läs mer och anmäl dig
Positiv utveckling för handeln
 
2019 var ett bra år för handeln i Landskrona med en ökning på fem procent, vilket är två procent mer än ökningen för Sverige. Mest har försäljningen av dagligvaror ökat med fem procent, men även sällanköpshandeln har ökat med fyra procent, vilket är dubbelt så mycket som snittet för landet.

En målmedveten satsning på stadskärnan och  ökad externhandel i Weibullsholmsområdet har givit resultat. Ytterligare etableringar inom mat- och dryck har tillkommit i år vilket drar besökare till stadskärnan och stimulerar till handel.
Affärsutvecklingscoachning för krisdrabbade företag
 
Har ditt företag drabbats negativt med anledning av coronakrisen? Nu erbjuds företag i de nordvästskånska kommunerna
kostnadsfri coachning fär att få hjälp med att se över sin affärsmodell för att komma igenom krisen och gå stärkt ur den.
Läs mer och anmäl dig
Food Talks 2020 - ett event för mat- och dryckesentreprenörer
 
Efter förra årets succé återkommer Food Talks till Landskrona teater den 19 november
Lyssna på företagare som ställt om och vänt kris till succé. Delta i samtal och inspirerande workshops och skapa nya kontakter i detta gemensamma forum för mat- och dryckesentreprenörer. Save the date, mer information kommer på foodevolution.se
Sofie representerar Skåne i Årets Unga Företagare
 
Sofie Björklund som driver Salong Stadskajen i Landskrona utsågs tidigare i år till Årets Unga Företagare i Landskrona. Nu kommer Sofie representera Skåne när det är dags att utnämna Årets Unga Företagare i Sverige.

Det är första året som organisationen Företagarna speciellt lyfter fram unga entreprenörer genom den nya utmärkelsen. 
 
Information från Smittskydd Skåne om smittspårning
 
Om en person med konstaterad covid-19 har varit i din verksamhet under en smittsam period har du som chef en viktig roll i att informera dem som varit utsatta för risk att smittas. Det är viktigt att ta del av informationen från Smittskydd Skåne innan det händer för att vara förberedd på vilka åtgärder som ska vidtas. Läs mer