Säkra konferenser i Skåne
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Säkra konferenser i Skåne
Vi älskar att arrangera inspirerande möten mellan människor. Våra 53 mötesanläggningar i Skåne bjuder på unika upplevelser och har konferenslokaler för både små och stora grupper, där det är enkelt att hålla säkert avstånd.

Vi vet att era medarbetares säkerhet är er största prioritet, men vi vet också att alla våra mötesplatser tar ett stort ansvar för att minska smittspridningen och för att ni ska kunna känna er trygga på er konferens. Vi märker ett stort behov av att mötas fysiskt och det går att ordna på ett tryggt och säkert sätt.
Skånes mötesplatser behöver er.

Kontakta oss för ert nästa möte, vi är redo när ni är redo!

Här kommer lite tips och erbjudande för höstens möte.

Varma hälsningar Jimmy & Elin Moritz
 
Månadens tips och erbjudanden
Valhall Park Hotell
Ängelholm

KONFERENS MED DISTANS

Hos oss finns möjlighet för konferenser med luftig möblering för ökad säkerhet. Vi har också en mindre matsal för avskilda måltider och även möjlighet att inta lunch och fika utomhus i härlig parkmiljö. Vi följer såklart myndigheternas riktlinjer och rekommendationer. För information och bokning ring 0431-25520 eller maila info@valhallparkhotell.se.

Varmt välkomna!

Vill du veta mer om Valhall Park Hotell?
 
Hotell Continental du Sud
Ystad

KONFERERA HOS OSS!

Vi ger dig det som krävs för en lyckad konferens! Upplev atmosfären på vårt anrika Hotell Continental du Sud beläget i centrala Ystad med närhet till marina, sandstränder och vacker natur. Vi skräddarsyr er konferens efter era önskemål.
Erbjudande just nu:
20% rabatt på ordinarie konferenspaket på alla nya konferensbokningar – under 2020.

Vill du boka Hotell Continental du Sud?
 
 
Hotel Dannegården
Trelleborg

UNNA DIG ATT MÖTAS

Trelleborgs boutiquehotell Dannegården, välkomnar till en familjär och inspirerande miljö för konferens. Vi är bäst på det lilla mötet med det stora hjärtat och lovar gott om plats. Våra kockar lagar internationell mat med italiensk touch i toppklass.
Helpension med övernattning från 1895 kr/person ex moms, lokal ingår över 10 personer.

Vill du boka Hotel Dannegården?
Bykrogen i Österslöv
Kristianstad

LAGA MAT MED VÅRA KOCKAR

På Bykrogen får du och dina vänner eller kollegor laga mat tillsammans med en av våra fantastiska kockar.
Fokus ligger på god mat och dryck samt lagarbete inom gruppen. Vår kock lotsar er genom recepten och aktiviteten öppnar upp för grupputveckling genom samarbete och kommunikation.

Nyfiken på Bykrogen?
 
Bjärsjölagårds Slott
Sjöbo

VÄLKOMMEN TILL BJÄRSJÖLAGÅRDS SLOTT!

Här hittar du den perfekta mötesplatsen för både mindre och större sällskap. Kombinera arbete och avkoppling i historisk miljö med den skånska naturen inpå knuten. Vill ni ha extra krydda under konferensen? Skapa tillsammans med slottets kock en läcker trerättersmeny, lär dig mer om hantverksvinäger eller ta chansen att sätta ert mod och listighet på prov i Sherlocked?

Vill du boka Bjärsjölagårds Slott?
Clarion Hotel & Congress Sea U
Helsingborg

TOPPMODERNA MÖTEN I NORDVÄSTRA SKÅNE

Om drygt ett halvår öppnar nordvästra Skånes modernaste kongresshotell med ett fantastiskt havsläge i underbara Helsingborg.
Boka ditt möte hos oss innan sista september 2020 så bjuder vi på var 50:e deltagare.
Maila in redan idag med din förfrågan till cl.seau@choice.se och märk mailet med
"Skånska Möten Erbjudande"

*Gäller på bokningar för 2021 och endast på nya bokningar

Vill du veta mer om Sea U?
 
 
STUDIO Meetingpoint 
Malmö

PROFFSIGA DIGITALA MÖTEN!

Behöver du en internetlösning för ert möte – kontakta oss! Vi har all teknik på på plats och är experter på innehåll. Med vår hjälp kan du snabbt svänga om och anpassa ditt möte till digitala format. Vi är proffs på interaktivitet, fördjupning och innehåll som skapar resultat. Vi har en egen välrenommerad talarcoaching och världens bästa nätverk av talare och underhållare.

Läs mer om STUDIO Meetingpoint




 
Grand Hotel i Lund
Lund

TRÄFFAS PÅ GRAND HOTEL I LUND

Hotellets primära mötesrum har under våren uppdaterats med ny teknik gällande ljud, ljus och bild. Önskar du att filma eller streama ditt möte så finns en kamera installerad för just detta ändamål. I tre av hotellets konferenslokaler finns biocentrisk belysning från BrainLit installerad - allt för att mötesdeltagare ska lämna Grand piggare och fräschare än när de kom.

Läs mer om Brainlit
 
Skånska Möten rekommenderar
StilProfil

Trycksaker -Profilkläder- Giveaways-Exponering


Spirit Event

Aktiviteter för alla tillfällen




Lakritsfabriken i Ramlösa
 
Sveriges första premiumlakrits - glutenfri och vegansk