Roliga aktiviteter för både träning och nöje
Det är fortfarande (i slutet av juni) väldigt osäkert hur motionsloppens höstsäsong kommer se ut, därför avvaktar vi med mer information om detta tills längre fram. Håll dig uppdaterad om den senaste utvecklingen för de olika loppen på deras webbsidor.

Många arrangörer har valt att ställa om och erbjuda andra aktiviteter. Här är några av dem som du kan delta i:
Kretsloppets sjöslag
Kretsloppet i Borås genomför en virtuell aktivitet under juli månad, Kretsloppets sjöslag. Gå eller spring runt fyra sjöar i Boråsområdet. Bor du inte i Borås, så varför inte kombinera träning och nöje genom en trevlig dagsutflykt till Sjuhäradsbygden.
Mer information och hur du anmäler dig hittar du här
Blodomloppet på distans, rabatt för VGR-anställda
Blodomloppet väljer i år att ställa om och genomföra Blodomloppet på distans. Gå, jogga eller spring på din hemort. Den 16 september är det dags för Blodomloppet på distans i Göteborg.

Som anställd i Västra Götalandsregionen kan du delta till ett rabatterat pris på 100 kr. I anmälan, under Steg 2, klickar du i VGR-anställd för att ta del av subventionen. Anmälan hittar du här

Läs mer här om Blodomloppet på distans och hur man deltar
Hittaut
Ta med kartan på promenaden, cykelturen eller löprundan och leta checkpoints. Hittaut är en aktivitet som du kan göra själv eller tillsammans med familjen, den passar alla. Hittaut finns på flera orter runt om i regionen.

Hämta en papperskarta på det utlämningsställe som är närmast dig eller ladda ner kartan i din mobil. Läs allt om Hittaut här
 
Ha en härlig sommar och hoppas vi ses igen till hösten!
Hälsningar,
Regionklassikern
 
 
 
• se aktuella friskvårdsprojekt, reportage och nyheter om kommande aktiviteter.
• få all information om Regionklassikern och motionsloppen som ingår.

• se friskvårdserbjudanden och VGR-rabatter i din del av regionen.
• prenumerera på nyhetsbrev från vgrbalans.