Senaste nytt från Golvkedjans avtalsleverantörer.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Genialisk lösning från T-Emballage - nu kan du slippa städa bygget
 
Täckning och städning är ett minne blott. Dust Tunnel är produkten som ger byggarbetare möjlighet att fokusera på rätt sak, det vill säga arbetet. Kent Johannesson, försäljningschef på T-Emballage Bygg, berättar om tunneln.

» Läs mer om genialiska lösningar från T-Emballage här!
 
Ehrenborg lanserar Kährs Luxury Tiles Impression
Det kan ta århundraden, till och med millenier, för naturen att skapa de vackra uttrycken vi ser i olika naturmaterial som trä och sten. Kvistar, sprickor och
färgvariationer avslöjar hemligheter från materialets förflutna och skapar unika egenskaper som harmonierar med våra mänskliga sinnen.

» Läs mer om Kährs Luxury Tiles impression här!
 
nora gummigolv – hållbara & moderna golv
Gummigolv från nora har i över 70 år erbjudit slitstarka golv. Våra golv finns som plattor och rullar i en rad olika designer med möjligheter att skapa säkra, unika miljöer
utan fogning. Med våra golv kan du minska underhållskostnaden, reducera buller och de är dessutom bekväma att gå på och håller sig snygga i decennier.

» Läs mer om noras hållbara och moderna gummigolv!
 
Avjämning och plattsättning på balkong från Weber
Keramik på balkongen skapar lätt en känsla av lyx. En känsla man vill ska bestå över lång tid. Konstruktionen bör då vara utförd så att man inte råkar utför plattsläpp, sprickbildning eller kalkutfällning i fogarna.

» Läs mer om avjämning och plattsättning från Weber!
 
Nya Altro Cantata™ - limfritt golv som kombinerar hållbarhet och design
Altro Cantata™ är ett slätt och lättstädat golv som sätter hållbarhet och design i främsta rummet. Tack vare dess limfria installation kan man svetsa golvet och sedan gå på det på samma dag, något som halverar installationstiden.

» Läs mer om Altro Cantata™ här!
Onaturligt naturliga nyheter från Pergo
Pergo sätter en ny standard för laminatgolv – igen!
Nu introducerar Pergo nästa generation av 'Sensation laminatgolv'. Lillehammer är inte bara namnet på en kollektion med 14 nya dekorer. Det är också de första golven som producerats inom ramen för Pergos nya generation av 'Sensation laminatgolv'.

» Läs mer om Pergos nya 'Sensation laminatgolv'!
 
I vår Integritetspolicy kan du läsa hur vi hanterar personuppgifter - Klicka här!