Läs om höstens aktiviteter och FUB Stockholms flytt till söder
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Medlemsbrev juni 2020
 
I det här utskicket:
 • FUB Stockholms kansli flyttar till nya lokaler
 • Höstens aktiviteter
 • Månadsmingel i höst
 • Hör sen! (med Volymen på max) - Ett ungdomsforum 7-8 nov
 • Regnbågsfesten 29 augusti är inställd
 • Sommarstängt i FUB Stockholm
 • Save the date!
 
FUB Stockholms kansli flyttar till nya lokaler
 
Efter 9 år på St Göransgatan 84 flyttar vi nu till hösten vårt kansli. Den 1 september kommer vi att flytta in i nya lokaler på Brännkyrkagatan 91 vid Zinkensdamm på Södermalm. Vi kommer att dela lokaler med
Autism- och Aspergerföreningen i Stockholms län samt Attention Stockholms län. I anslutning till kansliet kommer det finnas bra träfflokaler för olika medlemsaktiviteter. Vi skriver mer om detta i nästa medlemsbrev.
 
Höstens aktiviteter
 
Preliminär premiär för FUB-danserna på Fryshuset med Black Jack, den
11 september.
På grund av Covid 19 råder det fortfarande stor osäkerhet kring om vi får genomföra våra fritidsaktiviteter i höst. Framförallt gäller det de aktiviteter med många deltagare som FUB-danserna och bowlingen. Det krävs större lättnader i Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring folksamlingar samt en tydlig minskning av smittorisken i Stockholm jämfört med idag.

Runt 20 augusti vet vi förhoppningsvis mer om läget och då kommer vi att meddela hur det blir via hemsida, facebook och medlemsbrev. Höstens program för våra fritidsaktiviteter är alltså endast preliminära än så länge. Vi planerar att ha första FUB-dansen 11 september. Resten av höstens dansprogram kommer i mitten på augusti.
 
Månadsmingel i höst
 
Nu är de preliminära datumen för höstens Månadsmingel här! De planerade datumen är lördagarna 5 september, 3 oktober, 7 november och 5 december, klockan 18.00-22.00.

Läs hela inbjudan här!
 
Hör sen! (med Volymen på max) - Ett ungdomsforum 7-8 nov
 
FUBs ungdomsprojekt Volymen på max arrangerar ett digitalt ungdomsforum för hela landets FUB-föreningar i två dagar den 7-8 november. Forumet heter ”Hör sen! (med Volymen på max)” och ungdomar i åldern 15-30 år med egen IF är välkomna att delta.

För att göra detta extra festligt kommer vi i Stockholms läns olika FUB-föreningar att delta tillsammans från Scandic Clarion Skanstull. En inbjudan går ut i slutet av augusti och det finns totalt 30 platser. Kanske kommer vi under hösten igång med en ungdomsgrupp som då hinner lära känna varandra lite innan det är dags för ”Hör sen! (med Volymen på max)”.
 
 
Regnbågsfesten 29 augusti är inställd 
 
Den planerade Regnbågsfesten 29 augusti som vi skrev om i förra medlemsbrevet är tyvärr inställd. Både vi och RFSL Stockholm var överens om att ställa in festen på grund av det fortsatt osäkra läget med Corona. Förhoppningsvis kan vi erbjuda en Regnbågsfest längre fram istället!
 
Sommarstängt i FUB Stockholm
 
Kansliet är sommarstängt från 6 juli och öppnar igen 17 augusti.

Glad Sommar!
 
Save the date!
 
 • Äventyrsbad med RBU 10 okt (inbjudan kommer i augusti)
 • Cykelläger 26-30 okt
 • Öppet Hus särskolan 10 nov (inbjudan kommer i augusti)
 • Julkryssning 27-28 nov