Glad sommar önskar SKR
 
Efter en minst sagt annorlunda vår är det nu sommarledighet som nalkas. Vi på SKR hoppas att vi efter sommaren kan återgå till mer normala arbetssätt. Vi hoppas att få se  er alla på riktigt snart igen och önskar er en härlig sommar.
 
Karin Tengdelius lämnar SKR
 
Efter många år som expert inom revisionsområdet lämnar Karin SKR för att ägna sin tid åt annat än jobb. Karin har varit en viktig person för den kommunala revisionen. Hon har utvecklat God revisionssed, varit en otroligt uppskattad föreläsare och inte minst delat med sig av sin kunskap om revision till ett mycket stort antal förtroendevalda revisorer och andra förtroendevalda och tjänstepersoner i kommuner och regioner. Vi på SKR kommer att sakna henne och önskar Karin all lycka i framtiden.
 
 
 
Kommek 2020 genomförs digitalt 19-20 augusti
 
Men anledning av Corona har Kommek ställt om. Konferensen genomförs nu helt digitalt. Konferensen innehåller ett stort antal spännande seminarier. Inom revisionsområdet sänder vi seminariet; Revision för att hindra korruption. Professor Olle Lundin medverkar på detta seminarium. 
mer om kommek och anmälan
 
Kommande konferenser 
 
 
Revisionskonferenser hösten 2020
Vi kommer att genomföra konferenser i höst inom revisionsområdet, trots den pågående pandemin. Den första delen av hösten kommer dessa genomföras digitalt, men under senhösten hoppas vi kunna genomföra våra konferenser ”som vanligt” igen. En viktig fråga på kommande konferenser blir hur revisionsarbetet framöver kan komma att påverkas med anledning av Corona. Håll utkik på vår hemsida för att ta del av våra erbjudanden.
 
 
 
Mer information
 
 
Tips: Webbkurs i omvärldskunskap
Om konsten att värna demokratin och den sociala hållbarheten. Sverige i en värld i förändring där det lokala alltmer flätas samman med det globala. Hur vår tids stora samhällsomdaning förstärker behov av att värna om demokratin och den sociala hållbarheten. En webbkurs från SKR som sker vid tre olika tillfällen.
Läs mer om webbkursen
 
Om nyhetsbrevet
 
Detta nyhetsbrev skickas till ordförande i revisionen i kommuner och regioner. Nyhetsbrevet vänder sig främst till förtroendevalda revisorer, sakkunniga samt fullmäktige i kommuner och regioner. Brevet skickas även till andra som vill ta del av nyheter inom kommunal revision. Ny prenumeration kan anmälas via vår webbsida. Vill du inte längre ha nyhetsbrevet? Klicka på "Avsluta prenumeration" nedan.
 
Redaktör
Anna Eklöf
anna.eklof@skr.se
08-452 70 00
Sveriges Kommuner och Regioner
www.skr.se