Nyheter från Kalix Tele24
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Vi löser din service i sommar!

Att Corona skulle få långtgående konsekvenser för människor och verksamheter var det nog inte många som insåg i början av pandemin, men nu ser vi vidden av det och får förhålla oss till det. Allt ”det nya” är inte fel eller negativt, tror att många denna sommar kommer uppleva att Sverige är ett fantastiskt land att ha semester i, och att man inte nödvändigtvis behöver åka till Medelhavet.

För Kalix Tele24 har pandemin inneburit påfrestningar och utmaningar, men vi har hanterat det på ett bra och förnuftigt sätt för våra medarbetare och kunder, vilket gjort att vår produktion har fortsatt på en kvalitativt hög nivå. Det är vi både tacksamma och stolta över. Vår planering fortsatt är dels utifrån i ett pågående pandemiperspektiv och dels utifrån ett sommar- och semesterperspektiv där volymerna minskar något och karaktären på samtalen blir lite annorlunda.

Hur ser din och ditt företags sommarplanering ut? Din personliga sommar hoppas jag blir avkopplande, men den är sannolikt lite sammanlänkad med hur väl ditt företags sommar blir och det är ju inte alltid så lätt att veta i förväg. Kanske speciellt denna sommar. Historiskt ser vi lite olika planeringsmodeller hos våra kunder. Vissa minskar en aning i volym medan uppdraget är lika i övrigt medan andra ökar sina volymer kopplat till att de förändrar sin behovsbild. Dessa förändringar kan dels ligga i att man generellt har högre trafik, men oftast lägger man över mer uppgifter för att kunna frigöra sin egen personal, optimera sina resurser att fokusera på kärnverksamheten och ytterst förstås att ha en hög tillgänglighet och god service för sina kunder.

Har du/ni tänkt på möjligheten att förändra vårt uppdrag till att utföra ytterligare uppdrag, och vad skulle det i så fall kunna vara? Vi har idag ett ganska brett spektrum av tjänster och tilläggstjänster som gör att vi kan vara en större del i er kundprocess oberoende om det är via telefon, mejl, chatt eller andra digitala kanaler. Vi utför idag uppdrag som är allt ifrån tämligen enkla i sin struktur till uppdrag som är oerhört komplexa där vi löser det genom att utföra uppdraget i ett flertal av kundens egna verksamhetssystem (t.ex. CRM, felanmälan, produkt, order och betalningssystem m.m.)

Vi hoppas att det här föder idéer hos er som innebär att vi kan bidra ytterligare till er framgång, göra mer för att ni och era kunder utvecklas och kan erbjuda den bästa servicen. Hör gärna av dig till din kontaktperson med alla frågor och idéer, eller klicka här där du kort beskriver vad mer du önskar https://www.kalixtele24.se/vill-du-veta-mer

Är du redan nöjd så som det är, är ju det fantastiskt!

Jag önskar dig en kommande skön sommar och semester. Låt oss hoppas att det ”nya normala” efter sommaren till stor del påminner om det gamla normala vi hade innan pandemin, så att vi får fart på Sverige igen!

Soliga hälsningar

Roland Pihlström, VD
 
 
Du kommer väl ihåg att meddela oss ledigheter och hänvisningar så att vi kan ge era kunder bästa möjliga service.

Använd vår app eller kundwebb
Ring oss på 020-69 00 00
Mejla till kundservice@kalixtele24.se
 
 
Följ oss på LinkedIn
Följ oss på facebook