Planerade motionslopp att se fram emot i augusti

Vår förhoppning är att alla restriktioner ska förändras så att vi kan se fram emot att få delta i både cykel- och simlopp som är planerade att genomföras i augusti. Håll dig uppdaterad genom att följa utvecklingen på motionsloppens webbsidor, du hittar de som ingår i Regionklassikern här.

Göteborgsimmet 16 augusti
Göteborgsimmet är planerat att genomföras den 16 augusti i Stora Delsjön. Motionssimma eller delta i tävlingsklass i öppet vatten, du kan välja 500 m, 1 km, 2,5 km eller 5 km. Start- och målområde är vid Delsjöns badplats. Mer information och anmälan

Viskan Open Water i Borås 22 augusti
Den 22 augusti planeras Viskan Open Water att genomföras i centrala Borås. Du kan välja att simma 1000 meter eller 200 meter utomhus i Viskan eller inomhus i Stadsparksbadet.
Mer information och anmälan

Göteborgsgirot 29 augusti – rabatt för VGR-anställda!
Den 29 augusti planerar Göteborgsgirot genomföra flera av sina cykellopp. Eventbyn med start-/målområde är flyttad till Skatås motionscentrum.

Som anställd i Västra Götalandsregionen deltar du i Maxigirot 20 km till ett reducerat pris av 95 kronor (ordinarie pris 295 kr). Ange rabattkoden VGR2020 i anmälan för att ta del av rabatten. Koden VGR2020 ger dig även 100 kronor i rabatt på 140 km Göteborgsgirot, 70 km Stadsgirot och 50 km MTB-loppet. Mer information och anmälan

 
Cykelinspiration

I Göteborgsgirots senast nyhetsbrev kunde man läsa om olika aktiviteter man kan göra för att hålla igång med sin cykling.

Klicka här och bli inspirerad
 
 
 
• se aktuella friskvårdsprojekt, reportage och nyheter om kommande aktiviteter.
• få all information om Regionklassikern och motionsloppen som ingår.

• se friskvårdserbjudanden och VGR-rabatter i din del av regionen.
• prenumerera på nyhetsbrev från vgrbalans.